Vijesti
0

ISPOVEST DEVOJČICE (13) KOJU JE PROGANJAO PEDOFIL: Često mi je govorio “Hoću da…”

“Po celi dan plačem. Sram je je i uplašena sam da će dirati moje, jer je rekao da će kad izađe iz zatvora unakaziti moju mamu i tatu” tako počinje ispovest trinaestogodišnja N.S. iz Vranja, žrtva pedofilije. Jednogodišnja veza sa 24 godine starijim muškarcem ovoj malenoj devojčici na početku uopšte nije smetala. “Upoznali smo se preko […]

Podijeli članak:
ISPOVEST DEVOJČICE (13) KOJU JE PROGANJAO PEDOFIL: Često mi je govorio “Hoću da…”

“Po celi dan plačem. Sram je je i uplašena sam da će dirati moje, jer je rekao da će kad izađe iz zatvora unakaziti moju mamu i tatu” tako počinje ispovest trinaestogodišnja N.S. iz Vranja, žrtva pedofilije.

Jednogodišnja veza sa 24 godine starijim muškarcem ovoj malenoj devojčici na početku uopšte nije smetala.

“Upoznali smo se preko Fejsa. Poslao mi je poruku: “Šta radiš, kako si?”, i tako je sve počelo. Videla sam ja da je stariji, ali na početku mi nije smetalo. Zaljubila sam se”  govori  ova malena devojčica.

Tokom njihove ljubavne veze on joj je kupovao razne poklone.

“Od njega sam dobila plišano srce, parfeme, magnet… Sada je sve to na sudu “ govori  ona.

Osumnjičeni za pefofiliju je veoma  često pominjanje svadbe, rađanje dece ovu devojčicu je s vremenom počelo da odbija od njega.

“Pre njega imala sam dečka mojih godina i on nikad tako nešto nije pričao. Dok je N.S. je često govorio “Hoću da imam bebu sa tobom”, “Hoću da spavam sa tobom”. Ja sam mu rekla da ne priča o tome jer imam samo 13 godina. Da me to ne zanima. On nije nikada pokušao da spava samnom jer mu ja to nisam dozvolila “ govori  djevojčica i  na to još dodaje da je N.S. nikada nije upoznao ni sa jednim prijateljem.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC OPET ZAPALIO SRBIJU: Otkrio zašto niko iz BiH nije pobijedio u finalu Zvezda Granda…

Bilo ga je briga, govori ona, za njegovu porodicu i za sve ono što je ona navodila kao razloge odbijanja njegovih planova.

“Rekao mi je da mu nije bitno i da ga nije briga za sve. Za moju porodicu i za sve razloge zašto ne želim sve to što on hoće “ govori  ona.

Kako na kraju ističe, od raskida živi u velikom strahu. Takođe, šta će joj ko reći za sve ovo što se obrušilo na nju i njenu porodicu dodatno stvara strah kod nje, ali kako dodaje, od drugara iz škole ima punu podršku.

SRBIJADANAS

Podijeli članak:

Napisano od moderator2

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!