ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI: Kristina ipak bila u vezi sa Darkom Lazićem. Evo i…

Rijaliti

Kija Kockar je propustila da prizna jeste da je, osim sa Strukom i sa Slobom, bila u tajnoj vezi i sa pjevačem Darkom Lazićem…Naime, supruga Slobe Radanovića se tajno viđala sa “Zvezdom Granda”, a za njihovu romansu znalo je samo nekoliko najbližih prijatelja.“Kiju je sa Darkom Lazićem upoznao zajednički prijatelj. Počeli su da se druže i izlaze zajedno, a niko nije mogao da pretpostavi da će njih dvoje završiti u vezi. Karakterno su potpuno različiti i Darko jednostavno nije tip muškarca koji bi se na prvi pogled dopao Kiji. Ona voli da bude dominantna u vezi i da manipuliše svojim partnerom, a to je pokušala da uradi dok su njih dvoje bili zajedno”, započinje priču za “Alo” izvor koji je dobro upućen u sve detalje tajne romanse.

“Lazić je u tom trenutku bio veoma aktuelan, pobjedio je u “Zvezdama Granda”, djevojke su ga jurile na svakom koraku, a to je bilo presudno da Kija padne na njega…

Smislila je pakleni plan kako da ga smuva i krenula je u akciju. Dakle, svakog puta kada bi se našli u zajedničkom društvu, Kija je diskretno flertovala s njim, a potom je počela i da mu šalje poruke… U prvi mah su to bile bezazlene, prijateljske poruke, u kojima se raspitivala kako je i šta radi, a Darko je uljudno odgovarao na svaku. Nastavili su da se dopisuju, a njihova prepiska je u nekom trenutku postala ozbiljnija”, govori  izvor i objašnjava da je Kija Darku prva priznala da gaji osjećanja prema njemu.

“Počinjem da se zaljubljujem u tebe, to nije dobro”, glasila je poruka koju je Kija poslala i na koju je Darko pao. Odmah nakon toga su se i smuvali, ali su se dogovorili da njihova veza u prvo vrijeme bude tajna. Tih nekoliko nedjelja, koliko su bili zajedno, sve je pucalo od strasti, a njih dvoje su jedino razmišljali kako da se vide, a da niko iz društva ne posumnja u njihovu vezu… Bukvalno niko nije znao da su zajedno, sve do trenutka dok, dva mjeseca kasnije, nisu raskinuli… I to su njihovi prijatelji otkrili sasvim slučajno”, govori izvor i objašnjava da Darko nije htio da bude u vezi u kojoj će ga djevojka kontrolisati.

“Sjećam se da je Kristina napravila ljubomornu scenu kada je Darko u nekom kafiću pričao s obožavateljkom. Svima nam je bila čudna njena reakcija, ali niko nije posebno komentarisao njen ispad. Tek kasnije, kada je prestala da izlazi s nama, neko mi je rekao da su ona i Darko bili u tajnoj vezi i da su raskinuli zbog njenih ljubomornih scena”, kazao je izvor na kraju.

Inače, saznanja potvrdio je i Milan Milošević, koji je u rijalitiju ispričao da je Kija bila u vezi sa Darko Lazićem, što je Kockarova nevješto negirala… Mama Kristine Kockar prokomentarisala je saznanja, pa je rekla da se ne miješa u kćerkina poznanstva i veze.

expresta

Podijeli članak: