ISPLIVALA PREPISKA U EMISIJI UŽIVO: Želeo da je PREBIJE sada se udvara Jovani Jeremić, naš poznati…

Nekategorisano

Da li je realno?

Jovana Jeremić je bila na meti direktnih pretnji MMA borca Vasa Bakočevića koji joj je u jednoj emisiji kazao da bi je fizički napao.

Poznata voditeljka je u jednoj od poslednjih svojih emisija listala poruke, a kamere su zabeležile i one od muškarca koji je upisan kao “MMA borac”.
Mnogi su se zapitali da li se čula sa Vasom, a u kakvom su odnosu ostaje nam da saznamo.

Vaso je, podsetimo, u emisiji “Inkubator” dobio pitanje koju bi osobu iz javnog života u Srbiji najradije iznabadao, uličnim stilom, na šta je on odgovorio:

– Dobro pitanje. Jovanu Jeremić. Jako je iritantna! Jeremićevoj je, sudeći po broju poruka koje joj pristižu, “zatrpan” inboks, a kamera je uhvatila i jednog obožavatelja koji joj je pisao: “A može i spa, ako ti je do opuštanja. Mnogo nudim, ne valja”.

Jovana mu je odmah odgovorila:

– Dođi, junačino! Čekam te. Ja tvoje siledžijske metode ne poznajem, ali ću te verbalno nokautirati u 3 sekunde. Crnogorac koji u Hrvatskoj očajno mrzi Jovanu Jeremić. Hej, sram te bilo! Ja imam mnogo prijatelja i u Crnoj Gori i u Hrvatskoj, sram te bilo! Kakav si ti MMA borac, gde ti je kodeks časti da braniš slabijeg od sebe, a posebno ženu? Kome ćeš ti posle ove izjave biti suprug, brat i drug? Slabiću! Slabiću! Slabiću! Ovo je poziv na fizički napad na ženu od 52 kilograma, srećom, umem da se branim! Tek planiram da iritiram takve mišićave slabiće!

 

Podijeli članak: