ISIDORA BJELICA VIŠE NEMA SNAGE: Književnica rasplakala fanove na Fejsbuku

Lifestyle

U veoma teškom je stanju.

Književnica Isidora Bjelica po četvrti put u životu vodi opaku bitku sa rakom, zbog koje neće moći da prisustvuje promociji svoje nove knjige “Sama”.

Da ipak  ona  nije sama dokazaće mnoge poznate ličnosti i njeni prijatelji, koji će putem interneta promovisati njenu knjigu.

“Dragi prijatelji, obzirom da četvrti put vodim bitku za život sa opakom bolešću i da zbog imunološke situacije nisam u mogućnosti da promovišem moju novu knjigu “Sama”, kao što sam to uvek radila na našim promocijama gde smo se družili, moj izdavač i nekoliko javnih ličnosti došli su na ideju da to urade za mene i smislili su da “Sama” bude prva knjiga na Balkanu koja će imati svoju internet promociju.

 15. januara mnoge poznate ličnosti a i moji čitaoci koji to žele staviće n a svoje Fb, Tviter i Instagram naloge fotografiju knjige i postaviti hastag ‪#‎nisiSAMA, uz koju će napisati i po jednu svoju misao o knjizi i tako postati govornici na ovoj neobičnoj virtuelnoj promociji.

 Želim pre svega da se zahvalim na ovoj plemenitoj ideji koja me jako raznežila kao i svim poznatim i nepoznatim koji će postati deo ove čudesne virtuelne promocije. Hvala što ste tako divni ljudi… Vaša Isi ” napisala  je Isidora u statusu na društvenim mrežama.

Podijeli članak: