INDEX IZ PANČEVA Šešelj pred 500 četnika: Hrvatska planira invaziju preko…

Vijesti

Povodom izricanja presude Haškog tribunala Vojislavu Šešelju GO Srpske radikalne stranke održava skup u Pančevu.

Šešelj se obraća rečima: “Hrvatima je cilj da jedne noći okupiraju deset tisuća hektara s ove strane Dunava za koje tvrde da je njihova. Slavonija je uvijek bila srpska, bila je nekada u sastavu Mađarske, ali nikakve nije veze imale s hrvatskom. Hrvati žele da jedne noći prebace cijelu brigadu na našu stranu Dunava. Onda će ih Amerika verbalno osuditi, i pokrenuti mirovne pregovore koji mogu trajati sto godina. Reći ćemo Rusima – Evo vam baze u srbiji, dovezite s500, dovedite svoje vojnike i oficire, zajedni ćemo braniti srpsko nebo jer se tako brani i rusko nebo”.

 “Polažem novu zakletvu: Nećemo stati dok ne osvojimo vlast u srbiji, ne otarasimo se EU i NATO-a i ne integriramo se s Rusijom”, poručuje Šešelj. “Europske snage uzele su nam Krajinu, odvojile Crnu Goru, okupirali Kosovo, planiraju otcjepiti Vojvodinu”, nastavlja sa svojim izjavama.

“Nezaštićeni smo od naših tradicionalnih neprijatelja. Amerikanci daruju Hrvatima rakete i nizašto profaju helikoptere. Tko zna kakvo još naoružanje daju Hrvatskoj. Moramo parirati naurožavanju Hrvatske”, Šešelj dodaje.

“Polažem novu zakletvu: Nećemo stati dok ne osvojimo vlast u srbiji, ne otarasimo se EU i NATO-a i ne integriramo se s Rusijom”,govori  Šešelj.

 “U Haagu nisu očekivali nekog drskog i bezobraznog da ih sve rasturi u paramparčad. Nećemo prekidati svoju borbu dok se ne oslobode svi haaški sužnji srpske nacionalnosti. Nevinog su osudili Martića kojemu još nije istekao mandat u Republici srpskoj krajini. Nevinog je osudio Karadžića. Haaški tribunal je ubio Slobodana Miloševića kad nije mogao da ga pobijedi u sudnici”, govori Šešelj.

 

Sve se događa na Trgu kralja Petra, a ovaj miting je nazvan: Prvo obraćanje narodu nakon izricanja presude u Hagu

Index.hr

Podijeli članak: