IMA SE, MOŽE SE: Nećete verovati zašto je Lepa Brena sinu dala 50.000 EVRA!!!

Lifestyle

Iznenadićete se.

Naša poznata folk pevačica Lepa Brena odlučila je da odreši kesu kako bi uposlila svog mlađeg sina, Viktora Živojinovića. Iako je on ove godine tek  napunio 18 godina,on je ipak  odlučio da napravi pauzu u školovanju i započne svoj privatni biznis.

Viktor je majci Breni i ocu Bobi Živojinoviću tražio novac za nargila bar, navodno, oni su rešili da mu tu želju i ispune i ulože novac u njegov biznis. Najmlađi Živojinović je pronašao lokal u samom centru Beograda, u ulici Strahinjića Bana, svima poznatoj kao Silikonska dolina, i opremiće ga po svetskim standardima. Kako tvrdi dobro upućeni izvor, u posao će uložiti oko 50.000 evra.
“Kad je Viktor maturirao, razmišljao je o tome čime bi mogao da se bavi. S obzirom na to da obožava da obilazi kafiće i noćne klubove, došao je na ideju da otvori nargila bar, koji je poslednjih godina sve popularniji u Srbiji. Brena i Boba su se složili sa njegovim izborom. Nedavno su gledali lokal koji im se svideo. Živojinović želi veći prostor kako bi gosti osetili pravu čar Blistok istoka. Planira da ubaci i trbušne plesačice koje će praviti haos “ kazao je jedan prijatelj porodice Živojinović za Kurir.

Brena i Boba su insistirali na tome da se Viktor školuje u inostranstvu, ali je on to odmah odbio, jer ne želi da napušta Srbiju.

Za razliku od njega, pevačicin stariji sin Stefan je prošle godine diplomirao na Univerzitetu Beri u Majamiju, dok je Filip takođe završio menadžment u Americi.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: