IMA LI KRAJ OVOME: U Srbiji ponovo pucnjava! Upucan poznati…

Vijesti

Sin poznatog  čačanskog biznismena koji ima svoj lanac kockarnica širom Srbije, je usmrćen sinoć oko 18 sati iz vatrenog oružja u sačekuši u Čačku.

Ovaj obračun dogodio se na početku Nemanjine ulice, u prolazu zgrade u kojoj mladić stanuje. Strahinja je na licu mesta zadobio prostrelnu ranu u predelu stomaka, posle čega je prebačen u lokalnu bolnicu. Uprkos svoj borbi lekara da mu spasu život, mladić je izdahnuo u hirurškoj sali tokom operacije.

“Mladić je u bolnicu primljen sa prostrelnom ranom ispod desnog rebarnog luka. Ima teška oštećenja unutrašnjih organa”  kazala je ranije sinoć, po prijemu mladića, dr Biljana Kočović, portparolka čačanske Opšte bolnice.

Nekoliko sati kasnije je Strahinja nažalost  podlegao povredama, a kako za sada saznajemo, od metka mu je najviše stradala jetra.

Prema za sada nezvaničnim informacijama, Strahinju su ispred zgrade u klasičnoj sačekuši napala dvojica muškaraca, od kojih je jedan pucao iz vatrenog oružja i teško ga povredio.

“Za dvojicom napadača se traga, a istraga ispituje i moguće učešće treće osobe koja je napadače, kako se sumnja, čekala u kolima i odvezla ih sa mesta pucnjave. U ovom delu grada postoji veliki broj kamera za video-nadzor, čije snimke upravo prikupljamo “ kazao je sinoć za Kurir izvor iz istrage.

D. Č.

Kurir

Podijeli članak: