I dalje traje potraga za Sanjinom Sefićem: Uključene sve policijske agencije i Granična policija

Vijesti

“Osoba koja je u ponedjeljak navečer učestvovala u saobraćajnoj nesreći kod Zemaljskog muzeja BiH u Sarajevu je  još uvijek na slobodi, “  to je potvrdio glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Irfan Nefić.
U saobraćajnoj nesreći su nažalost život izgubile  dvije osobe. To su mlade studentice Filozofskog fakulteta u Sarajevu. Građani su u isčekivanju hapšenja vozača Golfa VI koji je identifikovan kao Sanjin Sefić organizovali nekoliko okupljanja.

“Naši policijski službenici obavijestili su sve policijske agencije u Bosni i Hercegovini da tragamo za osobom inicijala S.S. On nije pronađen na adresi stanovanja i od tog momenta do sada tragamo za njim, međutim, nismo u prilici da ga privedemo. Još nam je nedostupan, ali trudimo se da to učinimo u saradnji sa drugim agencijama u Bosni i Hercegovini”, kazao je između ostalog Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a KS.
On je na to još dodao da su o svemu obaviješteni Granična policija Bosne i Hercegovine, MUP RS, kantonalni MUP-ovi te policija Brčko distrikta.

Klix

Podijeli članak: