I DALJE PATI ZA ARKANOM! Ceca se OVAKO podsetila godišnjice braka sa pokojnim mužem!!! (FOTO)

Ljubav

Svetlana Ceca Ražnatović danas bi proslavljala dvadeset i pet godina braka sa pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Ona se ovako na Instagramu podsetila venčanja o kom su tada brujali svi mediji u Jugoslaviji i regionu.

 

Da se podsetimo oni su se upoznali tog 11. oktobra 1993. godine na proslavi dana Srpske dobrovoljačke garde u Erdutu. Komandantu je za oko zapala stasita crnka za kojom je i onda ludovala muška polovina Jugoslavije…

“A sad lepo zavrni rukav,”  navodno su prve reči koje je Željko Ražnatović uputio Svetlani-Ceci Veličković… Priča govori da je Arkan već na samom početku njihovog poznanstva hteo da proveri estradne tračeve koji su tvrdili da je Ceca narkomanka. Posle inspekcije vena, romansa je mogla da počne:A i geni su činili svoje…

Naime, Željkov otac Veljko Ražnatović svoju ženu, Arkanovu majku Slavku, takođe je upoznao u komandantskoj uniformi negde novembra 1944. godine u tek oslobođenoj Prištini.Arkan je živeo filmski i oženio se filmski.

Nikad, naime, jedno venčanje u Srba nije izazvalo toliko interesovanje kao što je to bilo slučaj sa, kako su je mnogi prozvali, “svadbom veka”. Tog 19. februara 1995. godine sudbonosno “da” rekli su najsjajnija folk zvezda jugoslovenske estrade Svetlana-Ceca Veličković i Željko Ražnatović Arkan.

 

No, pre samog venčanja, mladoženja, deklarisani pravoslavac, je morao za sklapanje braka da dobije blagoslov Crkve. Jer, Arkan je bio čak 21 godinu stariji od svoje izabranice, a i prethodno je više puta ženjen… Po savetu svog protojereja Živojina Todorovića uputio je molbu lično njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Pavlu.

svet

Podijeli članak: