HVALI SE SKUPOM ODEĆOM I TORBAMA Evo kolika je zapravo mesečna zarada Jelene Karleuše!!!

Lifestyle

Pppularna pevačica Jelena Karleuša  na društvenim  semrežama često hvali  veoma skupim komadima odeće, torbama i obućom koja je po poslednjim trendovima. Mnogi se pitaju da li od svoje mesečne zarade sebi to može zaista da priušti?

Spekuliše se da je cena njenog nastupa od 7.000 do 10.000 evra. Ukoliko uzmemo i najvišu cifru znači da Karleuša mesečno inkasira od 28.000- 40.000 evra…

Pozovemo li se na njenu Fejsbuk stranu, na kojoj objavljuje svaki svoj nastup, u februaru je ukupno imala tri pa je zarada mogla da bude od 21.000-30.000 evra…Pevačica je npr. u mesecu martu za sada imala tri nastupa- jedan u Zagrebu, a nakon toga u Portorožu i Ofenbahu. Predstojećeg je  vikenda  čeka tezga na Kopaoniku što je četiri koncerta za pola meseca. Nekada ta brojka varira pa je prethodnih meseci broj nastupa bio u proseku četiri.

A da se osvrnemo na bogatstvo njenog supruga Duška Tošića. On je uspešni fuidbaler u Turskoj. Prema ugovoru koji je potpisao sa Bešiktašom po sezoni zarađuje 1.250.000 evra, a ista suma ga očekuje i u sezoni 2018/2019,tako  piše “mozzartsport”.

Uz to, za svaku odigranu utakmicu će dobiti 4.000 evra, stoji u saopštenju tog kluba. Njegova trenutna vrednost, kao sporstiste, ako bi došlo do transfera iznosi oko 2 miliona evra…

Blic

Podijeli članak: