Hotel u Konjicu: Konobar tacnom punom suđa gađao turistkinju!!!

Vijesti

Bračni par iz Holandije s dvoje djece koji su došli na odmor u Bosnu i Hercegovinu će dugo pamtiti boravak u našoj zemlji, ali ne po dobrom već po divljačkom ponašanju konobara u jednom hotelu u Konjicu gdje su odsjeli.

Naime, soba koju su rezervisali u jednom hotelu je  bila  bez ispravne klime, te su od radnika zatražili ili da im poprave ili da im zamijene sobu. U međuvremenu su otišli ručati, a nakon što nisu dobili drugu sobu počela je rasprava te je konobar gađao Holanđanku s tacnom punom posuđa. Napravio joj je veliku masnicu ispod oka, a djeca su uplašila, piše bh. novinska agencija Patria.

Kako se navodi u komentaru na društvenoj mreži koji je napisala jedna Sarajka koja je sticajem okolnosti upoznala bračni par nakon incidenta,nakon svega je sišao i direktor hotela koji je napao goste i stao na stranu konobara.

„Pozvana je policija koja je napravila zapisnik i otišla, a direktor hotela im nije htio vratiti pasoše dok nisu platili punu cijenu korištenja sobe“, navodi se u komentaru.

Dežurni operativni u PU Konjic  kratko je kazao da nemaju prijavljen ovaj incident.

Holanđani su ostali na raftingu na Neretvi, ali bez zadržavanja u Konjicu. Produžili su ka Sutjesci i Perućici.

Podijeli članak: