Vijesti
0

HOROR: Ubica sa Novog Zelanda ĆIRILICOM na oružju ispisao i DVA SRPSKA IMENA!

Sve je snimao uživo! Masovni ubica i terorista  Brenton Tarant,  koji je izvršio pokolj u jednoj od džamija u Novom Zelandu na svom oružju ćirilicom je napisao i dva imena na srpskom! Terorista koji je danas učestvovao u pokolju u kom je ubijeno 40 ljudi, a 20 ranjeno, na svom oružju napisao je ćirilicom imena: […]

Podijeli članak:
HOROR: Ubica sa Novog Zelanda ĆIRILICOM na oružju ispisao i DVA SRPSKA IMENA!

Sve je snimao uživo!

Masovni ubica i terorista  Brenton Tarant,  koji je izvršio pokolj u jednoj od džamija u Novom Zelandu na svom oružju ćirilicom je napisao i dva imena na srpskom!

Terorista koji je danas učestvovao u pokolju u kom je ubijeno 40 ljudi, a 20 ranjeno, na svom oružju napisao je ćirilicom imena: Marko Milajnov Popović i Stefan Lazar.

Zapadni mediji, poput Dejli mejla, greškom pišu da su to imena drugih terorista koji su učestvovali u stravičnom napadu.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Sarajevske ulice pod vodom nakon snažnog nevremena

Međutim svima je jasno da se radi o imenu crnogorskog vojvode i srpskog kneza.

Marko Miljanov Popović (1833.1901), crnogorski narodni književnik, vojskovođa i vojvoda iz plemena Kuči. Stefan Lazar – srpski knez Lazar Hrebeljanović (1329 – 1389), poginuo u boju sa Turcima na Kosovu Polju. Koristio kraljevsko ime Stefan Lazar.

 

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!