HOROR U BEČU: Srbin izbo svoju suprugu i ćerku (10), pa skočio kroz prozor …

Vijesti

Velika porodična tragedija se dogodila u Beču, općini Leopoldštat, gdje je muškarac (41) na smrt izbo svoju suprugu (45) i njegovu desetogodišnju kćerku, a potom i sam skočio kroz prozor…Austrijska je  policija  oko podne zatekla beživotno tijelo muškarca na pločniku, a kada su pokušali da uđu u stan vrata su bila zaključana… Tada su pozvani specijalci da intervenišu.

Kada je policija provalili u stan zatekla je jeziv prizor… Na podu sobe je ležalo beživotno tijelo žene (45) sa više ubodnih rana i teško povrijeđena djevojčica bez svijesti…Dijete je odmah prevezeno u bolnicu i ljekari joj se bore za život. Kako se nezvanično saznaje ona je gotovo preklana..

Policija  za sada  istražuje motiv masakra. Muškarac i žena roditelji su povrijeđene djevojčice, a policija vjeruje da se otac bacio sa petog sprata pošto je izbo ženu i dijete.Za sada policija ne saopštava detalje, osim da su ubica i ubijena imali različita prezimena i da je desetogodišnja djevojčica njihovo zajedničko dijete.

U austrijskim medijima nakon ovog brutalnog zločina su se pojavile informacije da je ispred stana pronađena lista za kupovinu na kojoj je pisalo “jaja, kafa i spirala“..

Ono što je interesantno je da se u istoj zgradi pre par godina dogodio ubistvo…

Uskoro opširnije

Izvor: Telegraf

Podijeli članak: