Vijesti
0

HOROR SCENA Mladenci izgovorili “da”, a potom su čuli vrisak i ugledali ženu koja gori!!!

Mladenci u velikom  šoku gledali ženu koja u plamenu vrišti na nekoliko metara od njih!!!Romantično venčanje u Velikom kanjonu se pretvorilo u pravu tragediju kada se nedaleko od mladenaca srušio helikopter u kojem je bilo sedam osoba. Kako prenose svetski mediji, ova se nesreća dogodila u subotu popodne, a u nesreći je stradalo troje ljudi. […]

Podijeli članak:
HOROR SCENA Mladenci izgovorili “da”, a potom su čuli vrisak i ugledali ženu koja gori!!!

Mladenci u velikom  šoku gledali ženu koja u plamenu vrišti na nekoliko metara od njih!!!Romantično venčanje u Velikom kanjonu se pretvorilo u pravu tragediju kada se nedaleko od mladenaca srušio helikopter u kojem je bilo sedam osoba.

Kako prenose svetski mediji, ova se nesreća dogodila u subotu popodne, a u nesreći je stradalo troje ljudi. Život su tragično izgubili Beki Dobson (27), Džejson Hil (32) i Stjuart Hil (30), dok su pilot i još troje putnika u kritičnom stanju i lekari se bore za njihov život….

Beki i Džejson su sa svojim prijateljima u subotu krenuli u razgledanje Velikog kanjona iz vazduha, kada je pilot, iz još neutvrđenih razloga udario u liticu i eksplodirao… Nedaleko od mesta ove nesreće, jedan mladi par izgovarao je sudbonosno “da”. U trenutku kada su se jedno drugom pred najbližim prijateljima i sveštenikom zakleli na večnu ljubav, čuli su stravičan prasak, a potom su iz olupine koja gori ugledali kako žena koja je u plamenu istrčava, a za njom još jedna devojka koja je bila oblivena krvlju!!!

Očevici tragedije govore da je prikaz bio stravičan.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  ŠTA SE DEŠAVA? Građani uznemireni: Zašto su oklopna vozila policije na ulicama Sarajeva?

“Čuli smo stravične snimke. Žena oblivena krvlju je stajala nedaleko od letelice koju je gutao plamen i dozivala ime Džejson” pričaju očevici velike tragedije.

Ubrzo su stigle spasilačke ekipe koje su povređene helikopterom prevezle u najbližu bolnicu…

alo.rs

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!