HOROR SCENA Mladenci izgovorili “da”, a potom su čuli vrisak i ugledali ženu koja gori!!!

Vijesti

Mladenci u velikom  šoku gledali ženu koja u plamenu vrišti na nekoliko metara od njih!!!Romantično venčanje u Velikom kanjonu se pretvorilo u pravu tragediju kada se nedaleko od mladenaca srušio helikopter u kojem je bilo sedam osoba.

Kako prenose svetski mediji, ova se nesreća dogodila u subotu popodne, a u nesreći je stradalo troje ljudi. Život su tragično izgubili Beki Dobson (27), Džejson Hil (32) i Stjuart Hil (30), dok su pilot i još troje putnika u kritičnom stanju i lekari se bore za njihov život….

Beki i Džejson su sa svojim prijateljima u subotu krenuli u razgledanje Velikog kanjona iz vazduha, kada je pilot, iz još neutvrđenih razloga udario u liticu i eksplodirao… Nedaleko od mesta ove nesreće, jedan mladi par izgovarao je sudbonosno “da”. U trenutku kada su se jedno drugom pred najbližim prijateljima i sveštenikom zakleli na večnu ljubav, čuli su stravičan prasak, a potom su iz olupine koja gori ugledali kako žena koja je u plamenu istrčava, a za njom još jedna devojka koja je bila oblivena krvlju!!!

Očevici tragedije govore da je prikaz bio stravičan.

“Čuli smo stravične snimke. Žena oblivena krvlju je stajala nedaleko od letelice koju je gutao plamen i dozivala ime Džejson” pričaju očevici velike tragedije.

Ubrzo su stigle spasilačke ekipe koje su povređene helikopterom prevezle u najbližu bolnicu…

alo.rs

Podijeli članak: