HOROR: Kada je majka otišla, otac je od mene napravio suprugu, abortus mi je uradio ofingerom…

Lifestyle

Život ponekad zna biti veoma surov.

Džudi van Nikerk (46) je preuzela dužnosti supruge svom ocu kada je njena majka napustila. Ona je morala da  održava domaćinstvo, kuvala je i čistila.Neđutim njen otac očigledno nije nalazio da je to i previše za malenu djevojčicu, već je smatrao da treba u potpunosti da ispunjava bračne obaveze, pa ju je i silovao.

”Živeli smo kao muž i žena”, kazao je ovaj otac nesrećne devojčice na suđenju. Govoreći o svom nesretnom detinjstvu, Džudi je podvukla da većina dece ima srećno detinjstvo i lepe uspomene.

‘Moje lepe uspomene iz detinjstva su kada me je otac učio da plivam i vodio me na izlete. Ali imam previše ružnih”, rekla  je Džudi za ”Daily mail”.

Ona je ispričala da je majka napustila kada je imala samo šest godina i da se vratila kada je napunila deset, ali je opet otišla.

”Svaki put kada je majka odlazila, otac je od mene pravio svoju ženu”, priseća se Džudi i na to još dodaje da joj otac nije dozvoljavao ni da odlazi u školu, jer je ”imala previše obaveza u kući”.

”Morala sam da spremam hranu, brinem o celom domaćinstvu, perem veš ručno, nismo imali mašinu”, govori Džudi. Kada je napunila svega  13 godina brutalno ju je pretukao i zapretio da će je ubiti.

”Rekao mi je da sam zla i da nisam vredna njegove ljubavi. Kada sam napunila 14 godina, ostvario je svoju pretnju i pucao mi u grudi”, govori nesretna  Džudi.

Ona je te godine po drugi put ostala u drugom stanju, a kako je rekla , želela je da zadrži tu bebu, s obzirom da joj je bilo nepodnošljivo da po ceo dan bude sama i zaključana.

”Ali otac nije želeo da neko sazna šta mi je uradio. Udario me je u stomak i terao me da se kupam u vreloj vodi, kako bih pobacila. Na kraju je on izvršio abortus u kući. Ofingerom”, govori  Džudi.

Džudi je 2004. godine primila poziv iz policije. Tada su joj saopštili da njen otac boluje od raka pluća i ona je rešila da ga poseti u zatvoru.

”Tada sam shvatila da moram da mu kažem da mi je stalo do njega. Nisam mogla da mu sudim. Rekla sam mu da ga volim. I tada sam najzad našla mir’‘, rekla je Džudi na kraju.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: