HITNO: Stigla preteća poruka o ATENTATU na Vučića!

Vijesti

Prema saznanjima Srbije Danas ova preteća poruka je stigla na mejl adresu našeg avio-prevoznika.

Uz već standardne dojave da je u avionu Er Srbije, na letu za Moskvu, podmetnuta bomba, na adresu nacionalnog avio prevoznika danas popodne stigla je preteća poruka o atentatu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Prema saznanjima ova preteća poruka je stigla na mejl adresu našeg avio-prevoznika, o čemu su odmah obaveštene sve nadležne službe.

One su odmah počele istragu o ovom dopisu u kojem se preti predsedniku Srbije.

Ovo nije prvi put do sada da se spominje atentat na predsednika Srbije. Zvaničnici u Srbiji su 24. januara u saopštenjima tražili da država preduzme sve i otkrije ko je nameravao atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Prethodno je Vučić, gostujući na privatnoj televiziji Pink, potvrdio da je informacije o planu za njegov atentat dobio od Europola.

U saopštenju regionalne Vlade Vojvodine 24. januara se tražilo od državnih organa da preduzmu sve i otkriju one koji su pripremali, kako se navodi, ubistvo Vučića.

Prethodno je ministarka energetike Zorana Mihajlović tog jutra izjavila i da pretnje atentatom na predsednika Srbije predstavljaju bezbednosni problem za celu državu.

Informacije o navodnom pokušaju atentata je prvi izneo ministar policije Aleksandar Vulin, koji je 21. januara izjavio da je posredstvom Europola policija jedne evropske zemlje obavestila Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) o uspostavljanju organizovane kriminalne grupe „koja za svoj cilj ima ubistvo, odnosno atentat na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića“.

Podijeli članak: