HITNA POMOĆ JE DOBILA POZIV IZ KUĆE MARJANOVIĆA U 3 UJUTRU! Velika drama u Borči!!!

Vijesti

Neko je u 3 sata poslije ponoći pozvao dispečere u Hitnoj pomoći i razumjeli smo samo dvije riječi “opet povraća“. Ekipa je istog trenutka pošla na lice mjesta, govore ljekari.

Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovića i djever nesrećno stradale pjevačice Jelene je ponovo  dobio bubrežni napad, piše Informer.

” Neko je u 3 ujutru pozvao dispečere u Hitnoj pomoći, i razumjeli smo samo dvije riječi “opet povraća“. Ekipa je istog trenutka pošla na lice mjesta i pacijentu ukazala neophodnu pomoć” govore iz Hitne.

Da se podsjetimo, Miloš je sličan napad imao 28. decembra prošle godine, kada je i hospitalizovan u KBC Zemun. Tamo nije zadržavan, pa je poslije ukazane pomoći pušten na kućno liječenje.Ovog puta je Miloš ostao kod sam kuće, jer situacija nije bila alarmantna kao prošlog puta, ali i sada se žalio na jake bolove i mučninu izazvanu bubrežnim napadom.

Kako za sada saznajemo, Marjanović je ostao kod kuće jer su mu ljekari na licu mjesta pomogli i sada se osjeća dobro.Miloš je brat Zorana Marjanovića, koji se trenutno nalazi u pritvoru zbog sumnje da zna više nego što je rekao policiji o ubistvu svoje supruge, pjevačice Jelene Marjanović…

(Informer)

Podijeli članak: