HIT! Zmaj od Šipova postao političar, ovako mu se zove stranka !!!

Vijesti

Ilija Grahovac, svima mnogo poznatiji kao Zmaj od Šipova,je predstavio program svoje partije, ni manje ni više, nego ispred zgrade Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu…Tamo mu se sudi zbog nelegalnog posedovanja oružja, a čim je ročište završeno – krenuo je sa prezentacijom. Predstavio se kao predsednik “Partije prevarenih”.

Uskoro kreće u svoju aktivnu kampanju i kandidivaće se za poslanika u Narodnoj skupštini.

“Normalno, da ću se boriti za poljoprivredu i stočarstvo, da ću se boriti za povratak i selo na čelo. Mislim da ću lako cenzus proći. Očekujem puno glasova, mnogo više nego što mnogi misle “kazao je Ilija Grahovac, predsednik “Partije prevarenih”, tao piše ATV.

Govori da će u kampanji savetovati ljude da se vrate iz grada u selo, farmama i radu na njivi…Zmaj od Šipova sada obećava da će u politici predstavljati obespravljene… Pojašnjava da je skraćenica PP višeznačna i da može da se tumači i kao partija povratka prirodi. Pošto je poznat kao kralj stočara, na grbu stranke imaće tele.

Neki od prijatelja došli su da mu ispred suda čestitaju na funkciji.

Poznati advokat i dugogodišnji Zmajev prijatelj jedan je od prvih članova partije je uveren da će Zmaj, baš kao i Preletačević u Srbiji, uzdrmati političku scenu na prtedstojećim opštim izborima….

“To je partija pravednih, partija prevarenih, partija poštenih – poštenije pravosuđe, poštenija policija” kazao je Duško Tomić, član “Partije prevarenih”.

Grahovac govori da je “Rođen sam da zabavljam…. Vole me svi ljudi i kada je Isusa Hristosa Pontije Pilat sudio, šta on kaže? Oprosti im Bože ne znaju šta rade. Pontije Pilat je bio sud kao i sad ovaj sud, kao institucija jaka. Ja je priznajem, ali ću se boriti pošteno, pravno i pravično za pravično i poštenije pravosuđe…

I baš u tom delu programa nalazi se kvaka od koje zavisi njegova zvanična kandidatura i buduća kampanja. Presudu za navodno nošenje oružja očekuje sutra – i od nje će zavisiti mnogo toga.

Moguće je da u slučaju “Zmaj političar” dođe do preokreta… Njegova politička karijera sada je u rukama Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu.

U slučaju da presuda bude osuđujuća Ilija Grahovac govori da će odustati od namere da se bavi politikom.

Kaže da će poštovati moralna načela i da se kao osuđenik neće kandidovati…. Nedavno mu se sudilo i zbog prodaje oružja, teških telesnih povreda, čak i za izazivanje opšte opasnosti…

ALO.RS

Podijeli članak: