HIT! ZLATO, BAZEN I LEOPARDASTI ZID: Morate da vidite kuću Mileta Kitića! Kladimo se da ovako nešto još niste videli (FOTO)

Lifestyle

Uživaju u pravom luksuzu…

POpularni pevači Marta Savić i Mile Kitić poseduju velepnu kuću. Folkeru po svemu sudeći nisu žalili para, te tako njihov dom ima ogroman garderober, prostrano kupatilo, bilijar salu, bazen…

Marta i Mile su za svakog člana porodice napravili po jedan sprat. Tu je i unutrašnji bazen, koji očas posla postane spoljašnji – dovoljan je samo jedan pritisak na dugme koji sklanja stakleni zid! U njihovom domu dominiraju zlatni detalji, a mnogima za oko zapadne i leopardasti momenat na zidu.Marta je jednom prilikom otkrila da je sve sama stvorila radom, a takođe je i svaki detalj u kući kupila i namestila po svom ukusu.

“Moram da vam otkrijem da sam ja osmislila sve detalje u kući, i zbog toga sam ponosna na sebe. Imam jedan crni deo kuće, jedan beli, jer i sama umem da budem crna i bela. Isto tako veoma sam vesela i volim neke kič detalje jer smatram da su oni oličenje bogatstva, a ne kako se tumači ovde kod nas”, kazala je svojevremeno Marta.Savićeva je takođe dodala da je prijatelji zovu da im pomogne oko uređivanja doma, kao i da je to ispunjava.

Pogledajte u galeriji kako zapravo izgleda njihov dom.

Podijeli članak: