HIT: Iznenadićete se šta je JK poručila CECI I NOVOM DEČKU!!!

Estrada

Aleksandar Jovović na Fejsbuku označio rivalku svoje djevojke kao jednu od omiljenih pjevačica. Na toj listi je naravno i Svetlana, kao i Ana Nikolić i Seka Aleksić. Dečko Svetlane Cece Ražnatović, maneken Aleksandar Jovović, vatreni je fan Jelene Karleuše.

Ovaj sada popularni student ekonomije, ljutoj suparnici svoje šesnaest godina starije djevojke, s kojom se zabavlja već godinu dana, a čiju vezu je nedavno otkrio magazin Stori, lajkovao je Fejsbuk stranicu “maloj od skandala”. Iako je maneken Jovović svoj profil na društvenim mrežama zaključao kad je objavljeno da je osvojio folk zvijezdu, što govori da je Jecu lajkovao prije nego što je smuvao Cecu, i dalje se može vidjeti koje su mu omiljene pjevačice.

Prema riječima našeg izvora, maneken voli u diskotekama i klubovima da lumpuje uz pjesme dive Jelene Karleuše, a to Ražnatovićevoj nimalo ne smeta.

“Prije nego što je Aleksandar započeo vezu sa Cecom, bio je redovni posjetilac klubova u kojima se puštaju Jelenine pjesme. S prijateljima je đuskao uz njih. Ražnatovićevoj ne smeta muzički ukus njenog dečka, štaviše nikad na tu temu nisu ni pričali, a ponajmanje o Jeleninoj muzici. Ceca svom izabraniku ne brani da sluša šta god želi, ali sigurno je to da kad su zajedno ne puštaju pjesme njene suparnice” govori naš sagovornik.

Ovim povodom kontaktirali smo s Jelenom Karleušom, koja je bila na snimanju „Zvezda Granda“, pa nam je u poruci poručila:

“Ne želim ništa da komentarišem na tu temu. Svima želim sreću” izričita je bila JK.

Upitana da li joj je drago što je baš Cecin dečko njen vatreni fan, Jelena je rekla da ne želi da kvari Cecinu i Aleksandrovu vezu.

“Ne pišite to, ne želim dečku da pravim problem. Pustite ljude neka se vole. Šta ste navalili” kazala je Jelena, dok na pitanje šta misli koji je njen hit omiljeni Jovoviću, ipak nije željela da odgovori.

 

(Kurir)

Podijeli članak: