HAŠKI TRIBUNAL: Ratko Mladić pokušao da kupi sudiju litrom rakije!

Vijesti

Bivši komandant VRS se sudiji Alfonsu Oriju obratio na kraju iskaza svedoka odbrane Žarka Stojkovića, kome je bio kum na venčanju u Beogradu, 16. jula 1995, u vreme kada je, po optužnici, VRS streljala hiljade muslimana iz Srebrenice
Optuženi general Ratko Mladić obećao je na zasedanju Haškog tribunala, da će predsedavajućem sudiji poslati litar rakije “frontovače”, nakon što ga “oslobodi”.
General Mladić se sudiji Alfonsu Oriju obratio na kraju iskaza svedoka odbrane Žarka Stojkovića, kome je bio kum na venčanju u Beogradu, 16. jula 1995, u vreme kada je, po optužnici, VRS streljala hiljade muslimana iz Srebrenice

Evo kako je žena Ratka Mladića branila svog muža u hagu!

“Kad me budete oslobodili, poslaću vam litru “frontovače” “kazao je sudiji general Mladić, obraćajući mu se sa “druže Ori”.

Bivši komandant Vojske Republike Srpske, Mladić (73) optužen je za genocid u Srebrenici, progon muslimana i Hrvata širom BiH, koji je u šest opština imao razmere genocida, terorisanje stanovništva Sarajeva dugotrajnim granatiranjem i snajperisanjem i uzimanje kao talaca pripadnika Unprofora, 1992-95.

Podijeli članak: