Hapse Vladimira Marjanovića za ubistvo snaje Jelene?! NAJNOVIJA VEST

Vijesti

Otkriveni su novi i zaista šokantni detalji u istrazi!

Vladimir Marjanović, otac za sada osumnjičenog Zorana Marjanović, kako saznaje list, u toku naredne nedelje biće priveden zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu snaje Jelene Marjanović.Policija je njegov DNK uporedila sa onim koji je našen na telu ubijene pevačice i tako ga dovela u vezu sa zločinom… Kako se sumnja, njegov zadatak je bio da se otarasi tela.

” Zoran, iako jedini osumnjičeni, nije mogao sam da počini zločin, koji je odrađen gotovo do savršenstva. Vladimir je verovatno imao ulogu “čistača” u slučaju Marjanović…

Sumnja se da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tela. Ako se setimoda je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla da uradi jedna osoba” – objašnjava sagovornik lista.

Drogirao je sina?

Ono što je svakako bacalo sumnju na Vladimira jeste i njegova konstanta prisutnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina… On je bio taj koji je komunicirao sa medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao „bensedinom“ svaki put kada bi kretao u policiju.

Pojavio se novi svedok u slučaju Marjanović: Otkrio novi detalj koji najavljuje drastičan obrt u istrazi

“Sumnja se da je Vladimir kada je Zoran pre 17 meseci bio uhapšen kontrolisao sina i istragu. Postoje inicija da je pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf..,

Vladimir je uspeo da mu krišom stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja. Bio mu je plan da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Zoran je odveden u tužilaštvo i zadužen je u pritvoru “govori  izvor iz ovog lista.

Inače, Vladimirove izjave o Jeleni,su se  menjale iz meseca u mesec… Od anđela i divne devojke u noći kada je Zoran uhapšen zbog njenog ubistva, svekar je promenio ploču i rekapo da je Jelenu ubio njen ljubavnik tajkun. Ljubavnik koga do te noći nikada niko nije pominjao.

“Hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica” kazao  je Vladimir 15. septembra.

To se kosilo sa izjavom koju je Zoran dao pred njim u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj su gostovali zajedno nekoliko nedelja nakon Jeleninog ubistva.

“Mediji su od nas napravili sataniste i ubice. O Jeleni su se odmah pojavile informacije da je imala švalera i ja sam tome hteo da stanem na put. Ona je pre svega bila majka i žena, a muzika joj je bila na drugom mestu”kazao  je tada Zoran, dok je njegov otac Vladimir podvukao da su mediji od njihove tragedije napravili sapunicu.

Vladimir je za Jelenu tada kazao:

“Bila je anđeo i osoba koju je bilo nemoguće ne voleti!” . Njegove teorije o tome ko je ubio Jelenu takođe su se menjale, pa je tako nekoliko nedelja nakon što je u kanalu na Crvenki otkriveno Jelenino telo rekao da “ubica šeta gradom sa čekićem”…

Jelenin svekar i Zoranov je otac tokom 17 meseci istrage ubistva više puta pozuvab ba saslušanje. Išao je na poligraf i uz drugog sina Miloša jedini je član porodice koji je Zorana nakon hapšenja posetio u zatvoru…Njemu pritvor, mešutim, nikada nije bio određen. U tužilaštvu je iskoristio zakonsku mogućnost da ne svedoči.

SRBIJADANAS

Podijeli članak: