HAOS: VARAO JE, A SAD SE KAJE: Naš poznati POLITIČAR POKUŠAVA DA SE POMIRI SA…

Ljubav

Vojislav je postao svestan šta je uradio kada je Jovana saznala za njegove prevare i sada  pokušava svim silama da je vrati sebi.

Voditeljka Happy televizije Jovana Jeremić je raskinula veridbu sa političarem Vojislavom Miloševićem nakon što je saznala da je on vara. Jeremićeva na početku uopšte  nije verovala u galsine da joj je verenik neveran, ali kada je dobila dokaze za to istog momenta je donela odluku da ga ostavi.
Milošević je ubrzo postao svestan da je izgubio ljubav svog života i na sve načine pokušava da se pomiri sa Jovanom, ali ona ne želi da popusti, javlja tabloid “Star”.
“Svestan je šta je izgubio zbog malog hira. On Jovanu voli i nikome nije jasno zašto je to uradio. Međutim, Jovana se posvetila poslu i sebi, i verujte mi da ona uopšte ne pati. Teško joj je bilo kada je saznala, ali se vodi time da je bolje što je sada otkrila kakav je, nego da se to desilo nakon svadbe koju su planirali sledeće godine… Voja pak neće da odustane, bukvalno je moli da sednu i popričaju, da mu pruži šansu da joj bar objasni zbog čega je to uradio, ali voditeljka neće ni da mu se javi na telefon. Njegove poruke neće da čita, odmah ih briše”rekao  je izvor blizak Jovani.

opera

Podijeli članak: