HAOS NA FARMI: Golubovići se udružili protiv Stanije, starleta napustila…

Estrada

Učesnica ” Farme” Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović su bili nerazdvojni sve do sinoć, kada je starleta demonstrativno napustila Kristijanov harem zbog toga što se on sada zbližio sa Jelenom Golubović.
Poslije toga Golubovići su udružili snage i Staniju negativno komentarisali, a onda je  Kristijan u jednom trenutku čak prokomentarisao da njegova žena bolje izgleda od Stanije, kao i da on ima manje bora na licu od starlete.

 “Ti samo gledaš kamere. Znaš da te prate. Ne znam šta se dešava sa tobom” kazao  je Kristijan starleti, a to je Staniju šokiralo, a s tim se složila i Jasmina Medenica.

U pravu je. Spusti se malo na zemlju. Gubiš se” kazala je Medenica.Nakon toga, Stanija je rekla da više ne želi da bude deo Kristijanovog harema

Napuštam harem. Kristijan me ogovara sa Jelenom Golubović. Briše joj du*e zarad glasaša. Jadnik jadni” – kazalaje Stanija Tamari, a onda je to komentarisao i Goluboviću.

Osvoji prvo mesto pa kupi sebi prijatelje jer ti ne znaš šta to znači. Izdao si me zbog glasova Jelene Golubović kojoj viriš iz du*eta” kazala je Stanija, na šta joj je Kristijan uzvratio mnoštvom uvreda i psovki, i nazvao je “debilčinom glupom konjastom“.

Samo me više ostavi na miru. Titrajte Medenica i ti toj nakazi jer za bolje i niste, samo mene ostavite na miru” kazala  je Stanija.

Kristijan je izjavio da bi Staniji njen otac lupio šamar, da je živ.

Moj otac da je živ ja se ne bih bavila ovim poslom. On mi ne bi dozvolio. Ali ja sam morala i uradila sve za svoju porodicu. On bi me ubio da je živ i da sam ja rešila da se slikam gola” kazala  je Stanija. “Ja sam takvima kao ti ostavljao po 10.000 dolara kad sam igrao rulet” rekao  je Kristijan i dodao:

“Kakav bre tvoj američki život. To je tuga. O čemu ti pričaš?”

Ja sam ponosna na sebe. Zaradila sam 100.000 dolara, studirala sam i zaradila, a ti pljuješ po tome” kazala je stanija.

Podijeli članak: