HAOS!!! KARLEUŠA OTPRATILA MUŽA SA INSTAGRAMA: Oglasila se nakon što su turski mediji objavili da je Tošić vara!

Vijesti

Samo jedna je noć bila sasvim dovoljna da naša poznata pevačica Jelena Karleuša i Duško Tošić postanu glavna tema turskih medija, a sve to nakon što je suprug pop zvijezde uhvaćen u provodu sa veoma atraktivnom brinetom. Šta stoji iza svega toga, još uvijek nije poznato, a Karleuša se oglasila i odgovorila turskim medijima. S druge strane, “otpratila” je svog supruga s Instagrama,tako  saznaje Ekskluziva.ba portal.

Turski mediji, uključujući gotovo sve portale i dnevnu štampu već uveliko pišu o sinoćnjem provodu Duška Tošića, supruga pjevačice Jelene Karleuše. Turci sada navode kako je fudbaler Bešiktaša tokom provoda bio i više nego razuzdan, sve to u društvu anonimne djevojke…

 

Naime,, fudbaleri Bešiktaša okupili su se u jednom klubu kako bi proslavili pobjedu. Dalje se navodi kako je Tošić primijetio lijepu brinetu, a potom je pozvao u intimni separe u klubu…. Oko pet je sati  napustio ovaj klub, a sa njim u automobilu se odvezla i anonimna djevojka.

Jelena Karleuša se povodom svega oglasila na svom Twitter nalogu: “Poštovani turski mediji, ova djevojka je vjerenica Duškovog prijatelja, i svi oni zajedno su proveli to veče. Ovo zaista nije fer sa vaše strane” , poručila im je Jelena Karleuša.

Ipak redakcija portala  Ekskluziva.ba je nakon naslova koji su preplavili turske medije saznala kako je JK otpratila Duška Tošića sa Instagrama… Provjerili smo ove navode, koji su se ispostavili tačnim. Na spisku među 23 osobe koje Jelena prati na Instagramu,se  nije našao njen suprug. Zbog čega se popularna pjevačica odlučila na ovaj potez, za sada ostaje poznato samo njima dvoma. ..

 

Ekskluziva.ba

Podijeli članak: