Hana Hadžiavdagić Tabaković ŠOKIRALA SVE: Pomrsit ću račune!Ulazi u …

Zabava

Poznata bosanskohercegovačka novinarka i TV voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković se  gotovo svakodnevno oglašava  objavama i fotografijama na svom Facebook profilu, koji je javnog karaktera… Ne čudi da njene objave nerijetko izazovu pažnju javnosti, imajući u vidu kako je Hana zaista “žena bez dlake na jeziku”.

Međutim, skoro neopaženo prošla je njena nedavna objava, u kojoj je najavila mogućnost da “zapliva” političkim vodama…

“Danas sam ozbiljno razmišljala da uđem u politiku, jer s vojskom pametnih, obrazovanih i samosvjesnih ljudi koji me prate imala bih podršku sasvim dovoljnu da ovim poltronima u parlamentu pomrsim račune…”, napisala je na svom fb profilu Hana.

Ona je navela  kako je vrijeme da pokaže da osim što voli haljine i torbe, fotkanje, putovanja i izlaske, voli i još nešto, a to su narod, pravda i poštenje.

“Bit ćete vi guzonje na aparatima, bez udobnih fotelja i bankovnih računa ako vam se ja kandidiram, vjerujte mi. Gledat ću vas s visoka kao na ovoj slici i smijati se zajedno s ovim napaćenim narodom dok se budete vraćali u šume jz kojih ste izmigoljili…majku vam vašu bahatu i bezobraznu”, kazala  je Hana.

Pogledajte Haninu objavu na Facebook-u:

avaz

Podijeli članak: