“GRADSKI SELJACI” GORE OD FARME I PAROVA: S novom godinom stiže novi rijaliti

Zabava

Da nije kraj rijalitijima potvrdjuje nam informacija da odmah poslije novogodišnjih praznika na malim ekranima kreće novi serijal pod nazivom “Gradski seljaci” Ipak još uvijek nije poznato koja nacionalna televizija će emitovati “Gradske seljake”, a gledaoce će zabavljati svima dobro poznati rijaliti junaci.

I dok su se dokazivali u radovima na selu, između Nenada Marinkovića Gastoza i silikonske kraljice Tijane Đurić sijevnule su ljubavne iskrice. Njih dvoje su se odlično zabavili tokom boravka na selu, te su u jednom trenutku završili na sijenu.

Mada su se Anabela Atijas i njena najstarija kćerka Luna hrabro prihvatile seoskih poslova, u namjeri da dokažu da gradske face nisu lenjivci i nesposobnjakovići, pjevačica je brzo sjela da odmori, poigra se sa jaretom, dok je nasljednici zanimljiviji bio mobilni telefon i Instagram.

“Meni seoski poslovi nisu nepoznati, mislim da sam se dobro snašla. Bilo je tu i situacija koje su drugima bile komične, a mene su prilično uplašile kad je Tijanu Ajfon i mene jurio konj. Rasplakala sam se od straha”  kazala je Mimi Oro.

Reper Đus i Jelena Krunić potpuno su iznenadili seljake i ostavili ih u čudu svojim postupcima.

Među ostalim učesnicima serijala “Gradski seljaci” našli su se i Ivan Gavrilović, Ema Lapin, Crni, Nela Bijanić i drugi.

Inače, serijal je autorsko djelo Danijela Đurića i pripreman je mjesecima, na različitim gazdinstvima širom Srbije.

“Nije im bilo teško da ustanu prije zore i rade do kasno u noć, kako bi pokazali da rad na selu, osim što je težak i iscrpljujući, može da bude i zabavan. Izvukli smo najbolje od seoskih poslova i najteže za gradske likove koji su bježali od teškog rada i provodili dane uživajući u provodu i luksuzu.

Učesnici ovog serijala, osim u snalaženju na selu i u poljoprivrednim obavezama, takmičili su se i u znanju o poljoprivredi, selu…” kazao je Đurić.

Podijeli članak: