“Gospođo, KĆERKA (19) VAM JE MRTVA, ostavila vam je nešto prije smrti…”

Vijesti

McKenzie Catron je imala samo 19 godina kada je poginula u teškoj  saobraćajnoj nesreći.

Ona je u namjeri da izbjegne sudar s motoristom, skrenula vozilom s ceste i udarila u stup. Prvi na mjestu nesreće bio je poručnik Jonathan Whaley. Carton je nažalost preminula na mjestu nesreće, a policajac se pobrinuo za njezinog psa, Kaia, koji je tog kobnog dana bio u automobilu s njom.

“Uplašena zbog teške nesreće, kuja je pobjegla iz automobila, pa su se Whaley, vatrogasci koji su došli na teren i njegove kolege policajci dali u potragu. Tražili su Kai, osnovali su čak i Facebook grupu, a ponudili su i nagradu od 1000 dolara svakome ko je pronađe.

Kai su pronašli, ali je ona bila mnogo uznemirena. Bježala je od ljudi i trebalo im je dosta vremena i hrabrosti da je ulove za ogrlicu. Kai je, privremeno, smještena u obližnji azil, ali Whaley je bio odlučan u namjeri da je vrati roditeljima poginule djevojke.

Zato je sjeo u svoj auto i zajedno sa Kai otputovao na drugi dio države, kako bi kujicu vratio obitelji poginule Carton.

“Kada izgubite bližnjega, nastojite sačuvati svaki spomen na tu osobu” , kazao je Benjamin Irwin, koji je bio odvjetnik obitelji tragično poginule djevojke.

Njegovo je odvjetničko društvo, prema željama obitelji, doniralo je 1000 dolara skloništu za životinje, koje je, neposredno nakon nesreće u kojoj je poginula mlada vlasnica McKenzie Carton i pronalaska Kai, kujici pružila zaklon.

Kai je sada vraćena obitelji koja oplakuje gubitak  svoje 19-godišnje kćeri McKenzie.
(net.hr)

Podijeli članak: