Gledam je kao klovna, cijela nacija joj se smije: Kija pred sam kraj Zadruge progovorila o Luni!

Rijaliti

Pobjednica zadruge 1 Kija je otkrila i to da li smatra da je ova sezona uspjela da nadmaši prvu.

“Ne i neće. U prvoj se desilo nešto nevjerovatno loše, a drugo, tu sam ja učestovala i privukla publiku koja taj format nije gledala baš iz razloga jer ni ja nisam iz tog svijeta i konačno su imali nekog normalnog a ne ološe, neradnike, pros..tutke… “ kazala je Kockareva.

Ona je potom otkrila i da li ima favorita u Zadruzi 2.

“Niko ne zaslužuje pobjedu, kao što su neki prošle godine otišli sa kolima na osnovu svoje sramote. Tako će biti i sada. Pobjeda ništa ne znači ako je zaista ne zaslužiš “ kazala je ona.

Na pitanje da li će se sresti sa Lunom i porazgovarati sa njom, Kija je rekla sljedeće:

“Ne zanima me kao onda kada sam bila unutra i kad sam morala da se borim. Sada je ona za mene sprdnja. Mislim i za cijelu naciju. Prestalo je da me pogađa lično, gledam je kao klovna… Nekad mi bude i žao. Zaslužila je svaku paru u ovoj sezoni (smijeh).”

Kija je potom prokomentarisala i da li smatra da će neko moći da nadmaši popularnost sezone u kojoj je ona učestvovala.

“Vidjeli ste moju iskrenost i jednu situaciju i proces izdaje i boli kroz šta sam ja prošla zbog dve osobe koje su gazile sve pred sobom kao i njihove porodice samo zato što sam ja bila nečija žena… A ova zadruga nas je nadmašila u količini laži i prostakluka, pogotovo jer je sporedna glumica ponovo unutra i podigla je odvratnost na viši nivo… Znam neke ljude i sve o njima i vidim kako lažu i ne trepnu. Ali po komentarima vidim da ni narod nije glup” kazala je pobjednica Zadruge 1, a potom otkrila da li smatra da su se neki od učesnika lažno predstavljali i prikrivali tokom boravka u kući…

“Da. Mudre izreke i lijepe slike na Instagramu ne prolaze kod boga kad se dođe na sud.”

Podijeli članak: