GLAVNA VEST U TURSKOJ: Razvode se Emina i Mustafa, pevač progovorio o tome!

Ljubav

Poznati par Emina Jahović i Mustafa Sandal u braku su od 2008. godine, međutim, upoznali su se nekoliko godina pre nego što su izgovorili svoje sudbonosno “da”…. Imaju dvojicu sinova – Jamana i Javuza. Upravo zbog svog slavnog supruga, pop-pevača i Emina postala je zvezda u Turskoj.

Mediji se utrkuju ko će pre preneti vest o ovoj slavnoj porodici, a najnovija koja je na nekoliko strana tabloida jeste da se njih dvoje  razvode.

Par navodno ima mnogo problema u braku i dugo se već nigde ne pojavljuju zajedno…. Kako prenose mediji, navodne sve češće svađe dovele su do toga da počnu da razmišljaju o razvodu. Vest o razvodu nije prvi skandal u bračnoj zajednici poznatog para…. Naime, Mustafu su optužili da Eminu vara sa jednom pevačicom.

Međutim, Emina i Mustafa  pre nekoliko dana su se pojavili na otvaranju jednog šoping-centra, a Mustafa je tada za “Haberler” rekao:

“Imamo 14 godina saveza, tako da ima svakakvih vesti. Kada bih rekao da nemamo svađe i razmirice u braku, lagao bih. Međutim, ne sada i sve je u redu “ kazao je Mustafa, dok se Emina osvrnula na ljubomoru.

” Ne postoji takva stvar. Ja sam voljna da je analiziram kad god i gde god da se pojavi” kazala  je.

Blic

 

Podijeli članak: