Fotografija vjenčanja koja je rasplakala svijet! I VAS ĆE SIGURNO(FOTO)

Ljubav

Fotografije mladenaca sa vjenčanja su uvijek prelijepe, ali najviše se priča o onim fotografijama koje su napravljene u pravom djeliću sekunde i koje prikazuju sirove,,sasvim iskrene emocije.

Fotograf James Day je 30. aprila fotografisao vjenčanje Adriana i Roslyn u Bowralu, Australija. Mladenci su pozirali dok je sunce zalazilo, a James je onda došao na jednu super ideju.

“Svjetlost je bila predivna, ali sam u tom trenutku odlučio odbaciti sve što sam znao o fotografisanju. Krenuo sam prema njima i rekao im: “Prestanite pozirati. Jednostavno uživajte u svom prvom zalasku sunca kao supružnici” , napisao je James u opisu fotografije koja je u trenutku postala viralna.

Zatim je kazao mladoženji da ima pitanje za njega, ali da mora odgovoriti Roslyn.

“Od milijardi ljudi na planetu vi ste odlučili provesti ostatak svog života s Roslyn. Možete li joj reći zašto?” , pitao ga je James.

Adrian je tada  šapnuo odgovor svojoj supruzi, a u tom trenutku suze su joj krenule niz lice. I James je u tom trenutku počeo plakati,, iako nije znao šta joj je Adrian rekao.

“To nije nešto što bih trebao čuti. Drago mi je što su to podijelili, ali to je nešto njihovo i privatno je” , kazao  je James.

Nakon sentimentalnog fotografisanja mladenci su napravili zajedničku fotografiju s Jamesom.

“Fotograf Jesh De Rox mi je jednom rekao da moraš sam biti dirnut ako želiš dirnuti druge. Mislim da je ovo dokaz da je bio upravu” , kazao  je James.

(Klix)

Podijeli članak: