FINALE ZVEZDA GRANDA POD ZNAKOM PITANJA: Pljuštale uvrede, ko je metla a ko narkoman! Bosanac prozivao…

Estrada

Na prošlonedeljnom snimanju popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda je nastao pravi haos. Netrpeljivost među članovima žirija je kulminirala tokom komentarisanja jednog od kandidata nakon čega je Aca Lukas iznio salvu uvreda na račun Jelene Karleuše.

Kako za sada saznajemo, veliki problem nastao je tokom Lukasovog izlaganja, kada ga je Jelena prekinula šaljivom upadicom. Da li zato što je on bio mnogo nervozan ili mu se nije dopalo to što je kazala , Lukas je počeo da se obračunava sa njom, ali ni ona mu nije ostala dužna.

“Bilo je strašno. Pljuštale su uvrede sa obje strane. Lukas joj je rekao da je jedna obična metla i da je niko i ništa , a ona je odgovorila da ga treba da bude sramota je je došao nadrogiran na snimanje. Stvari su izmicale kontroli, oboje su napustili svoja mjesta i snimanje je prekinuto.

Popovič je naredio da se smire i da se vrate, ali od toga nije bilo ništa. Lukas je vikao da će otići kući i da se nikad više neće vratiti u emisiju, a isto je govorila i Jelena” , govori  naš dobroobavješten izvor koji je bio prisutan tog dana snimanja.

U Grandu već je odlučeno da se ovaj incident isiječe iz emisije, tako da gledaoci neće imati priliku da vide ovaj žestoki obračun. Baš kao i sa svađom Marije Šerifović i DUnje Popović ali i Šabana i Bosanca.

ŠERIFOVIĆEVA MNOGO LJUTA NA BOSANCA ZBOG PROZIVANJA

Svima je već poznato da član žirija Dragan Stojković Bosanac uživa da u medijima svojim izjavama uvijek digne prašinu.

Tako je u intervjuu za Puls šokirao sve čitaoce izjavom da Verica Šerifović pjeva korektno , te da uvijek može da nađe manu u interpretaciji njene kćerke Marije.

Budući da je već odavno poznato poznato da su Verica i Marija jedne od ubjedljivo najboljih interpretatora na ovim prostorima, pozvali smo Mariju da nam pojasni kako je moguće da samo Bosanac nije zadovoljan kako ona pjeva.

“Šta da kažem ja sad na to?!”  , pitala se  Marija, a onda je na to dodala: “Meni je drago da je stručnja kao što je Bosanac tako nešto rekao i što misli da mogu da budem bolja. Smiješno je da uopšte komentarišem takve stvari.” 

 

e-turneja.com

Podijeli članak: