FILMSKA PRIČA U SRBIJI: Vatrogasci otišli da gase požar, a kada su obuzdali plamen i shvatili gde se nalaze, OSTALI SU U ŠOKU!!!

Vijesti

Vatrogasci iz Negotina, kojima je bio prijavljen požar na jednom imanju u selu Urovica, bili su zaprepašćeni kada su, nakon što su ugasili vatru, shvatili da su zapravo ugasili požar u laboratoriji za proizvodnju marihuane…

U spaljenoj laboratoriji je otkriveno 200 saksija “trave” i zaplenjeno više od tri kilograma marihuane, a vlasnica imanja Dara T. (66) je, uz prijavu zbog neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, zaradila i prijavu zbog nuđenja mita, jer je pokušala da podmiti vatrogasce da je ne odaju…

“Vatrogascima u Negotinu je javljeno da je izbio požar na pomoćnoj kući u jednom domaćinstvu u selu Urovica”govori  za ” Blic ”  izvor iz istrage.

“Međutim, kada su vatrogasci obuzdali požar, u kući u kojoj su gasili vatru zatekli su 200 saksija marihuana, sistem za ventilaciju, lampe, klima uređaje, kalorifere… Sve u svemu,,, sasvim slučajno smo otkrili kompletni laboratoriju za uzgoj marihuana u veštačkim uslovima.” 

Videvši da je uhvaćena na delu, Dara T. je vatrogascima ponudila novac da odu sa imanja i ne prijave je policiji.

” Međutim, vatrogasci su odmah obavestili kolege iz opšteg kriminaliteta, koji su ubrzo stigli na lice mesta ” govori  naš sagovornik.

“Jedan vatrogasac, koji je učestvovao u gašenju požara, nam je doslovno kazao: “Aman, pa mi smo gasili vatru u laboratoriji za proizvodnju marihuane”.

Dari T. su podnete prijave zbog stavljanja u promet opojnih droga i nuđenja mita,,, nakon čega joj je određeno zadržavanje do 48 sati…

Blic

Podijeli članak: