FANOVI TUGUJU KRALJICA NARODNE MUZIKE SE BORI ZA ŽIVOT: U teškom stanju prebačena u bolnicu

Estrada

Ona je veliki borac, ne predaje se, bori se poslednjim atomom snage protiv nevolje koja ju je snašla – rekla je Usnijina prijateljica Izvorinka Milošević
Sjajna pevačica Usnija Redžepova (69), kojoj je pre dve godine otkriven rak pluća, u teškom je zdravstvenom stanju i trenutno se nalazi na lečenju u jednoj beogradskoj bolnici.

Inače, Usnija, koju zovu i nekrunisanom kraljicom južnjakog melosa, je prethodnih mesec dana provela u Skoplju kod brata i snaje, a kako “Novosti” saznaju, u utorak je doputovala u Beograd.

Redžepova ima i tri ugrađena stenta, a zbog narušenog zdravlja ne može da brine o sebi, pa je zbog toga bila kod brata sa kojim je pre dva dana doputovala u Beograd.
Osim bolesti, Usniju je dotukla i smrt njenog supruga, harmonikaša Svetomira Šešića Šeleta koji je preminuo pre dve godine.

Uz Usniju su sve vreme njene kolege i prijatelji koji kažu da je fenomenalna pevačica veliki borac i da je jaka.
– Usnija je divan čovek i prijatelj. Svi je mnogo volimo, neprestano smo uz nju i hrabrimo je. Ona je veliki borac, ne predaje se, bori se poslednjim atomom snage protiv nevolje koja ju je snašla – kazala  je Izvorinka Milošević dok je Gordana Stojićević rekla:

– Redovno sam u kontaktu sa Usnijom, čule smo se pre nekoliko dana.
(izvor: Novosti)

Podijeli članak: