EVO ZBOG ČEGA JE ZORAN UNAJMIO OBEZBJEĐENJE: U velikom je strahu zbog…

Vijesti

Suprug ubijene pevačice ” Jelene Marjanović, otkriva za „Alo!“ da je mjesec dana poslije tragedije odlučio da unajmi tjelohranitelje da brinu za bezbijednost njegove petogodišnje kćerke Jane, dok policija ne uhvati ubicu.
“Angažovao sam profesionalno obezbjeđenje kada idem negdje sa kćerkom, dok se ovo ne riješi. To sam uradio isključivo zbog bezbijednosti djeteta. Ne želim da njoj bilo ko naudi, poslije tragedije koja nas je zadesila. Obezbjeđenje ide sa nama kada izlazimo iz kuće i kada idemo na javna mjesta. Odluku sam donio predostrožnosti radi, poslije svega što se dogodilo, jer uvijek postoji mogućnost da se dogodi nešto nepredviđeno” govori Zoran Marjanović.

Na pitanje da li je dijete bilo u opasnosti i da li je on doživio neku neprijatnost kada je bio u društvu kćerkice, Zoran kaže da djetetu, srećom, niko nije pokušao da naudi.

“Stalno je držimo na oko. Vodim je isključivo u provjerene igraonice, gdje smo odlazili i ranije, i gdje mogu da budem siguran da joj se ništa neće dogoditi. Do sada je sve u redu, a obezbjeđenje je u našoj pratnji za svaki slučaj. Nije bilo neprijatnosti, osim što nas većina ljudi gleda sa velikom dozom prezira, prije svega zbog medijske hajke koja se bez osnova vodi protiv naše porodice”  ogorčeno govori  Jelenin suprug.

On još dodaje da porodica priprema obilježavanje 40 dana od smrti njegove supruge.

“U srijedu, 11. maja biće 40 dana od Jelenine smrti. Spremamo sve po pravoslavnim običajima i tada ćemo da odemo na groblje i obilježimo pomen ” govori  na kraju Zoran Marjanović, navodiće da će na sva naša pitanja odgovoriti kada policija uhvati ubicu.

“Nemam od čega da se perem i pravdam. Otkriće ubice i pravda koja će da uslijedi mogu da speru ljagu koja je nanijeta našoj porodici brojnim optužbama bez ikakve osnove” rekao  je na kraju razgovora suprug brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović.
(Alo.rs)

Podijeli članak: