ESTRADNI RAT SE UVELIKO NASTAVIO: Aleksandra Radović PONIZILA Daru! Neprijatnosti nastavile i u KOMŠILUKU!

Zabava

Naše poznate pevačice Dara Bubamara i Aleksandra Radović su vodile veliki rat u emisiji “Pinkove zvezde”, a isto su nastavila i u privatnom životu… Naime, njih dve žive u istoj ulici na Dedinju, ali se uopšte ne druže. Tačnije, Dara bi želela da se povremeno vide,, što Aleksandri ne pada na pamet pošto nisu na istom nivou…

Igrom slučaja, njih dve su ipak nekih sat vremena provele zajedno,, i to u ovaj put  istom kozmetičkom salonu. I dok je jedna radila manikir,, a druga pedikir,, bilo je vremena za ćaskanje, koje nije ispalo lagano i neobavezno, kako to obično biva među ženama kada se opuste. ..

“Aleksandra je stigla prva, a nakon pola sata ušla je i Dara i svima se javila, dok je na to njena koleginica samo prevrnula očima… Razgovor je krenuo neobavezno o Pinkovim zvezdama, a Aleksandra je sve vreme odgovarala kratko, sa da i ne. Bilo je očito da izbegava konverzaciju. Koleginici iz žirija nije postavila nijedno pitanje, niti se nadovezala na njen komentar. Baš ju je neprijatno ignorisala.”
(Svet)

Podijeli članak: