ESTRADA NE PAMTI OVAKO NEŠTO: Pogledajte šta je poznati političar uradio Ani Bekuti!

Estrada

Vijest da je političar Milutin Mrkonjić započeo vezu sa pjevačicom Anom Bekutom je odjeknula poput bombe. Trudili su se Ana i Mrka neko vrijeme da budu samo prijatelji, ili je to priča koju su željeli da plasiraju zbog Mrkonjićeve zakonite supruge Dragane, koja se nije oglašavala otkako se medijima pronijela vijest da joj muž ima djevojku.

Sve ovo ličilo je na divnu bajku, Mrka Anu prati u stopu, zajedno se mogu sresti na svim gradskim dešavanjima gdje se nerijetko ponašaju poput zaljubljenih tinejdžera.Ipak, našao je Mrka vremena i za dodatne aktivnosti. Naime, prema saznanjima portala Pink.rs, političar je ovih dana viđen u društvu atraktivne, punije plavuše po koju je dolazio kolima ispred njene zgrade u jednom beogradskom naselju.

“U posljednjih mjesec dana Mrka je nekoliko puta dolazio ovdje, onim svojim skupim kolima. Dođe sam, nikad nema vozača a ubrzo se pojavi i komšinica, lijepa plavušica, onako malo krupnija, ali po njegovom ukusu, uvijek se dotjera tip-top. Izgrle se lijepo, vidim da se ona mnogo obraduje kad ga vidi.

Nisam uspjela da vidim da li se poljube, nekako mi je neprijatno da zagledam baš u auto, vidjela sam samo da čavrljaju jedno drugom nešto na uvce. Gdje dalje idu to ne znam, znam samo da se uvijek viđaju u vrijeme ručka. Da li ga Bekuta tada pusti, ili šta je, ne bih znala da vam kažem” kazao  nam je izvor koji je nekoliko puta imao prilike da sretne Mrku i njegovu novu “simpatiju”.

Ovih dana, Ana i Milutin bi trebalo da proslave četvrtu godišnjicu svoje veze. Da li će do proslave doći ne znamo, ali ako ja Ana Mrki oprostila zakonitu suprugu, zašto ne bi i par susreta sa simpatičnom plavušom?Kako bi mi iz prve ruke saznali o čemu se radi, pozvali smo Militina za komentar.

canvas

“Pojima nemam, samo Ana Bekuta za mene postoji” kazao je Mrka, zaćutao, pa nastavio:

“Odkud znam, možda sam povezao nekoga” prokomentarisao je kratko političar i nastavio da se šali:

“Evo sad jedna mala crna sjedi pored mene, visoka je 150cm (smijeh) . Znate, za mene postoji jedna jedina žena a to je Ana Bekuta, i naravno, moja supruga” briljirao je Mrka za kraj ovog razgovora.

(Pink.rs)

Podijeli članak: