ENGLEZIMA SMETA ANASTASIJIN ROĐENDAN: Ovu užasnu poruku krije tekst u kom je zovu ćerkom zločinca!!

Nekategorisano

Svima je već poznato da je britanski list Daily mail preneo vest o osamnaestom rođendanu Anastasije Ražnatović.

Čitajući njihov tekst, da se primetiti da taj list zapravo ne piše samo o rođendanu već ga uzima kao povod da piše o Željku Ražnatoviu Arkanu.

Tako je ovaj engleski list napisao sledeće:

 

 

“Ćerka zloglasnog srpskog gangstera koji je vršio ratne zločine paradirala je i razmetala se bogatstvom na svom 18. rođendanu. Anastasija Ražnatović, ćerka gospodara rata Željka Ražnatovića, proslavila je rođendan u Hotelu Hajat u Beogradu.

Ražnatović, poznatiji kao Arkan, ubijen je 2000. godine, pre nego što je uopšte došlo do toga da se suoči sa suđenjem u haškom tribunalu za svoju ulogu u genocidu nad stotinama hiljada Hrvata i bosanskih muslimana tokom 90'tih godina. On je, takođe, poznat po svojoj karijeri u organizovanom kriminalu, kao i pljačkama koje je izvršio u Švedskoj, Belgiji, Holandiji i Nemačkoj zbog čega je bila izdata Interpolova poternica za njim.

Uprkos njegovim vezama sa ubistvima i organizovanim kriminalom, njegova porodica uživa u bogatom načinu života. Dok je koračala crvenim tepihom, njena pratnja je posipala bele latice ruža pred nju.

I dok neki ovo vide kao bahaćenje tinejdžerke koja uživa u novcu koji ima, drugima je ovo zlokobno podsećanje na brutalne ratne zločine njenog oca.

Jer, ruže su bile zaštitini znak Arkana i često je na mestu zločina ili na telu žrtve ostavljao jednu crvenu ružu kao svoj potpis“.

SRBIJADANAS

 

Podijeli članak: