Zabava
0

EKSLUZIVNO Karleuša otkriva: Nakon što osnuje stranku ove dve pevačice će da budu njene…

Popularna pop pjevačica Jelena Karleuša u avgustu puni 40 godina, i poručuje da neće dozvoliti javnosti da je marginalizira što se, smatra JK, često dešava n Balkanu kada žena “uđe u određene godine”. “Kad na estradi napuniš određene godine, stavljaju te u staro gvožđe. Sve žene koje u ovom poslu imaju preko 40 godina smatraju […]

Podijeli članak:
EKSLUZIVNO Karleuša otkriva: Nakon što osnuje stranku ove dve pevačice će da budu njene…

Popularna pop pjevačica Jelena Karleuša u avgustu puni 40 godina, i poručuje da neće dozvoliti javnosti da je marginalizira što se, smatra JK, često dešava n Balkanu kada žena “uđe u određene godine”.

“Kad na estradi napuniš određene godine, stavljaju te u staro gvožđe. Sve žene koje u ovom poslu imaju preko 40 godina smatraju se prestarim, što je jedna velika nepravda” govori Karleuša za “Informer”.

Popularna pjevačica još poručuje da će se i ona, kada je budu smatrali starom, truditi da se zadrži na sceni.

” Kada odem u staro gvožđe iskoristit ću svoju popularnost na pravi način da ne odem tek tako u zaborav. Najviše ću se baviti humanitarnim radom i socijalnim temama. Na taj način ću biti povezana i sa politikom” to nam objašnjava “mala od skandala”.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  POLUGOLA U CENTRU BEOGRADA: I muškarci i žene su se okretali za njom!

“Žena u politici treba da bude više. One su u lošem položaju, i muškarci ih a neki način drže u zapećku, kada je riječ o politici. “

Kada bih jednog dana osnovala političku partiju, pozvala bih Anu Bekutu i Mariju Šerifović da mi se pridruže… To su dvije jake žene sa različitim karijerama, stavovima, životnim načelima, a opet inspirativne ličnosti. Na njih ljudi mogu da se ugledaju, naročito žene – smatra Jelena.

avaz.ba

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!