EKSKLUZIVNO:Atina Ferari u vezi sa pjevačem koji ima 58 godina!

Vijesti

Hasan Dudić i Atina Ferari bili su dobri prijatelji u rijalitiju „Parovi“, a nakon što su izašli, među njima se rodila ljubav. Novopečeni golupčići pojavili su se u Loznici na Kebinom koncertu i na iznenađenje mnogih nisu se libili da pokažu svoje emocije.

Hasan i Atina su na stadion došli držeći se za ruke, da bi u jednom trenutku zauzeli mjesto pored same bine i tu proveli cijelo veče. Hasan je sve vrijeme grlio Atinu, ljubio je u rame i vrat, a kada su mislili da ih niko ne gleda, pao je i pravi poljubac. Kako nam je ispričao izvor blizak paru, pjevač i starleta su tek nekoliko dana u vezi.

Hasan i Atina su se družili, izlazili zajedno, baš su se lijepo slagali i valjda se rodila ta neka emocija. Sada su u vezi i lijepo im je, a koliko će trajati, ne znam. Bili su u Šapcu, odakle je Hasan rodom, izlazili, provodili se, sada su došli u Loznicu, Dudić je kao dečko pored nje. Non-stop su u nekoj akciji. Nisu oni nešto dugo u vezi, možda pet dana – kazao  nam je izvor blizak pjevaču.

Pitali smo i Hasana, koga smo zatekli u Loznici, da nam prokomentariše odnos s Atinom.

Ona je super djevojka, dobar lik, lijepa djevojka, super mi je sa njom. Samo sam malo premoren, malo više smo izlazili – kazao nam je Dudić uz osmijeh.
(Alo.rs)

Podijeli članak: