EKSKLUZIVNO! Uhapšen Zoran Marjanović zbog ubistva!!

Vijesti

Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva svoje supruge Jelene.

Uskoro opširnije…

Da se podsetimo policiji je u subotu, nešto pre 20 časova, prijavljen nestanak Jelene Marjanović (33), pošto se oko 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči… Gotovo ceo dan u policiji  saslušavan je  njen suprug Zoran, ali i cela porodica. Kako !Alo!! saznaje, on je prošao poligrafsko testiranje. Međutim, zadržan je u policiji.

“Jelenin suprug na rukama ima vidljive povrede, što može da ga dovede u vezu sa ubistvom. Takođe, dodatna sumnja jeste činjenica da je on prijavio nestanak supruge četiri sata od momenta kada je ona otišla na trčanje. Jelena je nađena sa odećom, koja je bila pocepana. Najviše posekotina imala je na glavi, ali i nekoliko uboda na telu. Koliko se borila za život pokazuje i činjenica da joj je sa glave bilo počupano nekoliko pramenova kose”, govori izvor blizak celom slučaju.Zoran Marjanović, Jelenin suprug,kazao je da su on i ćerkica polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava u Borči, dok je ona trčala ispred njih… Ta staza je duga nekoliko kilometara i Jelena je daleko odmakla ispred njih.

Kako on priča, Jelena se javila svojoj majci kada je bila na polovini staze.

!Mama joj je bolesna, pa joj se, dok je trčala, javila na telefon. Kako mi je tašta rekla, javila joj se i rekla da će samo da istrči i donese joj hranu kući “, rekao je tada Zoran.

Telo nesrećne žene je prevezeno  na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, koja je pokazala da je smrt nastupila nakon nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu i da Jelena nije silovana.

Pevačica je pronađena mrtva u kanalu na teritoriji opštine Palilula nakon više od 20 sati potrage. Ona je nestala u subotu posle podne nakon što je pošla na trčanje u naselju Crvnka, u Borči, a nestanak je prijavio njen suprug Zoran, koji je u nedelju podvrgnut poligrafskom ispitivanju.Iako je muž ubijene pevačice već prošao poligraf, zadržan je u policiji. On je, naime, tokom ispitivanja bio pod uticajem sedativa, a kako su mu dolaskom na saslušanje konstatovane povrede na rukama očekuje ponavljanje poligrafa. Nezvanično, ponavljanje je neophodno i jer je on tokom prvog ispitivanja dao neke kontradiktorne izjave…

Poligrafsko ispitivanje prošli su i Zoranovi roditelji, kao i sin iz prvog braka.

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, izjavio je za da nijednog trenutka nije posumnjao u nevinost svog sina i da se nada da će ga policija uskoro pustiti iz pritvora.

!Zoran nije mogao da ubije Jelenu, ona je bila svaka pora u njegovom životu. Nadam se da moj sin nije jedini osumnjičeni za ovo ubistvo. Zoran je uhapšen u najtežem trenutku u svom životu!, kazao je tada  je Vladimir za Blic.

Alo!

Podijeli članak: