EKSKLUZIVNO: SAZNAJTE BAŠ SVE O SUPERFINALU ZVEZDA GRANDA!!!

Estrada

Bliži se kraj jednom od najpopularnijih muzičkih takmičenja ZVEZDE GRANDA.

I baš kao što je direktor Grand produkcije svima dobro poznati Saša Popović na koncertu Marije Šerifović 18.marta ove godine obećao, SUPER FINALE popularnog takmičarskog showa Zvezde Granda sezona 2015/16 će biti održano u glavnom gradu BiH.

To obećanje izvršava najavom ovog zasigurno najvećeg zabavno-muzičkog spektakla u regionu, koji će se dogoditi u srijedu 13.jula u dvorani Zetra u Sarajevu.

Ulaznice za ovaj spektakl su od danas u prodaji, “online” preko portala www.kupikartu.ba, a od 04. jula  i u uličnoj prodaji i biletarnicama širom BiH.

Popis svih prodajnih mijesta može se naći na www.kupikartu.ba.

Prodaja ulaznica po promotivnoj cijeni trajat će do 07.jula, kada će zainteresovani biti u mogućnosti nabaviti ulznice za Parter po cijeni od 10 KM, za “Fan pit” zonu po cijeni od 15 KM i VIP tribina – “C” po cijeni od 30 KM.

Medjuim te cijene vaze samo do 88. jula-.

Od 08. jula regularne cijene ulaznica će koštati:

Parter……………………………………..12KM

Partner teleskop…………………….. 20KM

 Fan pit……………………………………..30KM

 Balkon tribina A i E………………… 20KM

 Balkon B,b1,D i d1…………………. 30KM

 VIP “C“, c1 i c2 (balkon)……………50KM

VIP-BS………………………………………50KM

Još je važno je istaknuti da će u revijalnom dijelu programa pored ranijih pobjednika show-a ZG nastupiti i najpopularnija estradna imena regiona, jedan i jedini kralj narodne muzike Šaban Šaulić,popularna  Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Ana Bekuta i Aca Lukas. Oni će premijerno predstaviti svoje nove pjesme, uz napomenu da će ovaj spektakl trajati puna četiri sata.

Od servisnih informacija još je važno napomenuti da su na tribinama i VIP zonama sva mjesta numerisana, a za kvalitetan doček i smještaj posjetilaca na njihova mjesta brinut će se 40 hostesa i educirani Security.Baš svim gostima u VIP zonama obezbijeđen parking bez bilo kakve naplate.

Ugostiteljska će ponuda bit organizovana po veoma povoljnim cijenama.

e turneja

Podijeli članak: