EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo ko stoji iza pljačke Saše Popovića!!!

Vijesti

Pljačkaši su prislonili merdevine uz zid i upali u kuću Popovića, odneli sef sa satovima, nakitom i dokumentima, vila u to vreme je bila potpuno prazna… Lopovi čak znali da je Sašina ćerka tada slavila 19. rođendan.Nepoznati lopovi upali su preksinoć u vilu Saše Popovića na Bežanijskoj kosi i ukrali sef sa 10 satova vrednih više od 100.000 evra!

Kako za sada saznajemo, pljačkaši su odneli i manju količinu nakita, kao i važnu dokumentaciju vlasnika „Granda“ koja se nalazila u kasi. Policija traga za razbojnicima koji su na spektakularan način upali u kuću sa obližnjeg košarkaškog terena.Pljačkaši su, kako saznajemo, nedeljama pratili ovu porodicu, jer su znali da u vreme provale neće biti tu, čak su imali i informaciju da je njihova ćerka Aleksandra proslavljala 19. rođendan!!!

“Sumnja se da je Popovića tipovao neko iz njegovog bliskog okruženja, možda čak i prijatelj sa estrade. Znali su tačno kada oni nisu kod kuće, kako da uđu u dvorište a da se zaobiđu obezbeđenje, alarm i kamere, kao i gde je sef i šta se nalazi u njemu… Baš zbog tih sumnji, operativci policije ispitaće više javnih ličnosti koje su u kontaktu s Popovićem. Takođe, pregledaće se sve kamere sa okolnih kuća koje mogu da pomognu u otkrivanju ove pljačke” govori naš sagovornik. On na to još dodaje:

“Saša je u četvrtak bio u Opatiji u Hrvatskoj, gde ima kuću, a njegova žena Suzana je veći deo dana na snimanju nove emisije kod Lee Kiš na Grand televiziji. Sin Danijel radio je u „Grandu“, dok je ćerka slavila s društvom” govori naš izvor.

Provala se dogodila u četvrtak u večernjim časovima.

“Razbojnici su znali da ne mogu da uđu preko glavnog ulaza jer se tu nalazi portir i taj deo dvorišta je obezbeđen i pokriven kamerama. Međutim, veruje se da su oni u kuću upali s druge strane, gde se nalaze fudbalski i košarkaški tereni, kao i prostor za vežbanje.”

Pretpostavlja se da su razbojnici poneli i merdevine!
“S obzirom na to da je zid sa te strane visok više od četiri metra, veruje se da su lopovi prislonili merdevine, preskočili zid i žičanu ogradu, pa kroz dvorište upali u Popovićevu kuću “govori naš sagovornik.

Policija veruje da su ovi profesionalci znali svaki njihov korak.
“Pošto je iz vile ukraden samo sef, očigledno je da su znali gde se nalazi, kao i šta je u njemu. Pored 10 skupocenih satova i nešto porodičnog nakita, tu su bili i razni važni dokumenti – ugovori „Grand produkcije“, ugovori osiguranja i slično. Čak nisu ni pokušavali da otvore sef, nego su ga iščupali iz zida i odneli”  govori izvor Kurira.
Odneli su  i važne ugovore

Inspektori su juče razgovarali sa Sašom i njegovom suprugom, koja ih dočekala u bade-mantilu… Ubrzo je stigao i Saša, koji je desetak minuta proveo u razgovoru s policajcima i nervozno se šetkao po dvorištu. Nakon toga, Popovići su ušli u kuću.
„Grand produkcija“ izdala je juče saopštenje:
Porodična kuća Saše Popovića obijena je od strane nepoznatih lica. Tom prilikom odnesen je sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice…

Naglašavamo da nije istina da je iz kuće odnesena i određena suma novca, budući da direktor „Granda“ papire od vrednosti i novac drži u banci .

 

Kurir

Podijeli članak: