EKSKLUZIVNO Marije Šerifović: Svadba u septembru u Beču!(FOTO)

Lifestyle

Naša poznata pjevačica Marija Šerifović  otkrila je da se u petak vjerila, ali ipak svoju izabranicu i dalje ne želi da predstavi u javnosti. Evrovizijska pobjednica se na društvenim mrežama pohvalila vjereničkim prstenom i priznala da je izgovorila “da”.
Srbijanski list Informer je objavio ko je djevojka Marije Šerifović: Svadba u septembru u Beču!

“Zavoliš me najgoru, dobićeš me najbolju.”Rekla sam “da”  napisala je Marija na svom Instagram profilu i objavila fotografiju na kojoj se vide spojene dvije ženske ruke ukrašene skupocenim “bulgari” prstenjem.

Kako piše Informer, po kuloarima se uveliko šuška kako je srce pjevačice osvojila je izvijesna Tihana iz Splita, sa kojom je Marija već godinama bliska. Dokaz da je upravo ta djevojka sa Marijom razmijenila vjereničko prstenje je fotografija nastala u jednom beogradskom restoranu.

Na fotki se vide za stolom Marija i zaista lijepa Splićanka koja na domalom prstu ima prsten identičan onom kojim se Marija pohvalila na društvenoj mreži!

Jedna od najboljih srpskih pjevačica i njena vjerenica odlučile su da sklope brak u Beču u krugu porodice i najbližih prijatelja.

“Marija će se vjenčati u Beču jer kod nas nije dozvoljeno sklapanje gej brakova. S obzirom na to da je njena vjerenica iz Splita, njih dve su mogle da se vjenčaju i u Zagrebu, ali su željele da to obave na nekoj neutralnoj teritoriji.

Za sada imaju u planu i da žive u Austriji jer je ta zemlja potpuno liberalna za pripadnike LGBT populacije. Neće praviti slavlje za 500 zvanica jer Marija to ne voli. Sve će biti skromno i veoma intimno “ govori  izvor koji je veoma blizak pjevačici.

Gej aktivista Predrag Azdejković smatra da je Marijina odluka da se vjenča sa osobom istog pola veliko ohrabrenje za sve pripadnike LGBT populacije.

FOTO
download (8)
“Ovo je prvi selebriti slučaj sklapanja gej braka i mislim da će ovo biti veliki korak za gejeve i lezbijke. Mnogi odlaze iz Srbije kako bi se vjenčali, i to rade krišom, a većina njih se i seli iz Srbije kako bi mogli normalno da žive.

To postaje masovna pojava, tako da bi moglo da dođe do seobe gej Srba na zapad. Vjerujem da će i Marija poslije vjenčanja u Beču tamo i da se nastani” govori  Azdejković i na to još dodaje:

“Želim da vjerujem da je Marija hrabra što ovo čini, iako je vrlo diskretna u tome. Ali Srbija je takva kakva je, pa je to možda pametno, da ne budeš mnogo upadljiv.

Drago mi je da je Marija našla srodnu dušu, samo mi je malo ono “bulgari”  prstenje seljačko.”
(Informer.rs)

Podijeli članak: