EKSKLUZIVNO Cuca: Šaban i ja uživamo u krevetu u Krčedinu!!! FOTO

Estrada

Svima dobro poznata Ivona Negovanović je na Fejsbuku objavila snimke iz Šaulićeve vikendice i u zajedničko ime svim prijateljima čestitala Bajram. Međutim nakon velike svađe je sve obrisala.
Po svemu sudeći Šaban Šaulić (65) ponovo vara svoju suprugu Gocu s Ivonom Negovanović Cucom (26), tako ekskluzivno saznaje Kurir. Pevačica, koja je čak  39 godina mlađa od kralja narodne muzike, na svom profilu na Fejsbuku je objavila  statuse i snimke kojima je potvrdila svoju zabranjenu vezu sa Šaulićem.

Njih dvoje su krili od javnosti da su obnovili romansu sve dok bivša učesnica “Parova” i “Farme” nije pobesnela zbog jednog Šabanovog intervjua, u kom je rekao da je u njegov brak s Gocom sada idealan. Cuca se najpre locirala da je u Krčedinu i objavila video-snimak iz Šaulićeve vikendice.
“Jedna trenutna”  napisala je Cuca pored snimka na kome leži u Šabanovom krevetu i gleda crtaće.

Nakon nekoliko sati čestitala je Bajram u svoje i Šabanovo ime.
“Bajram šerif mubarek olsun svim vernicima islamske veroispovesti od srca želimo. Cuca i Šaban”  poručila je Cuca, koja se na Fejsbuku predstavlja kao Bela Svon.
Nakon što je  Šaban to sve saznao, pevačica je sve obrisala s društvene mreže. Međutim mi smo uspeli da sačuvamo dokaze.Pogledajte:

clipboard01
“Šabanu su prijatelji javili da ga je Cuca spomenula na Fejsbuku i odmah je izbila svađa u Krčedinu. Besan je na nju što mu stvara probleme, pogotovo sada kad je njegova ćerka Ilda pred porođajem, pa ne želi da je potresa. Cuca je shvatila da je preterala, izvinjavala mu se i obećala da to nikad više neće uraditi. Možda nekome to deluje čudno, ali njihova ljubav je toliko jaka i velika da joj je pevač sve oprostio. Ponovo su zajedno”  govori  naš izvor.

Pozvali smo Cucu, a ona je pokušavala da svali krivicu na druge.
“Hakovali su mi profil. Kad ja napišem šta sve imam, svi ćete popadati u nesvest”  – bila je kratka pevačica, dok Šaban nije odgovarao na naše pozive.

Kurir

 

Podijeli članak: