EKSKLUZIVNO! Ceca se udaje za kriminalca! Ovog puta potvrdila je sve navode! (FOTO)

Vijesti

Svetlana Ceca Kitić (57),koja je jedna od najboljih rukometašica sveta ponovo se udaje. Međutim, zanimljivo je da je ovoga puta izabranik njenog srca 23 godine mlađi od nje.

Naime,reč je o Dejanu Vukoviću zvanom Super Beba, koji je poznat po hapšenjima zbog krađe automobila.

Vuković govori  da se nakon izdržavanja zatvorske kazne smirio,, a sada kada je upoznao ljubav svog života Svetlanu Kitić jedino što želi je da što više vremena bude sa njom, piše “Avaz.ba”.

“U vezi smo 43 dana, ženiću je Boga mi”, rekao  je zaljubljeni Super Beba, a na pitanje čime se sada bavi rekao je da je “kontroverzni biznismen”.
Da su tenutno u vezi potvrdila i bivša najbolja rukometašica sveta. Rukometnu karijeru okončala je 2006. u svojoj 46 godini. Tokom svog života, Ceca je do sada četiri puta stala na ludi kamen.

Prvi put se udala za fudbalera Blaža Sliškovića, nakon toga za rukometaša Dragana Dašića, s kojim je bila u vezi pre udaje za Blaža, a sa njim ima sina Nikolu.

Treći put  udala se za kulturologa Gorana Bogunovića,, sa kojim je dobila ćerku Maru (24), a iz vanbračne zajednice sa Zoranom Kovačevićem ima kćerku Aleksandru…

Poslednji njen suprug je  bio  pravnik Milan Magić koji je od nje mlađi pet godina.

Alo!

Podijeli članak: