Edita preživela veliku tragediju!

Estrada

Popularna pevačica Edita Aradinović ipak nije mogla ni da nasluti šta je čeka kada se kao mala bezbrižno radovala i igrala…Poznata pevačica i njena sestra Indi, ostale su rano bez brata.

Semir je preminuo pre 12 godina, u svojoj 21. od posledica Daunovog sindroma. Tada je Edita imala samo 11 godina.

“Indi je bila nešto starija i bila je potpuno uključena u negu brata i njegovo čuvanje, bila je svesnija od Edite da će doći dan kada će morati da se pozdravi s njim. Za razliku od nje, mala Edita je bila tinejdžerka i Semirova smrt ju je pogodila kao grom iz vedra neba… Danima nije pričala, gledala je u jednu tačku i svi su mislili da će posledice ovog šoka dugo da je prate. Bili su u pravu, o ovom događaju više nikada ni reč nije rekla”  govori prijateljica koja je veoma bliska njihovoj porodici.

Ni njena sestra Indi nije lako podnela taj gubitak pogotovo što je ona uz pomoć majke brinula o bratu koji nije mogao ni da se kreće i nije umeo da jede.

” Moj brat je godinama živeo kao biljka, bio je stariji od mene. Nije umeo da jede, hoda, niti je bio svestan svog postojanja…. Prepoznavao je samo nas koji smo živeli s njim. Mama i ja smo bile uključene najviše u negu oko njega, ali nikada nismo znale kako će se ponašati taj dan…

Umeo je da bude nasilan, ali i pozitivan, teško je bilo”  prisećala se Indi tog perioda kada je celokupnu pažnju usmerila na Semirovu negu…

U međuvremenu se i njihova majka razbolela od najteže bolesti, ali je iz te borbe uspela da izađe kao pobednik…

 

 

Podijeli članak: