DVOSTRUKA IGRA RADMILE, U IME OCA I SINA: Dok se dopisivala sa Zoranom mužem ubijene Jelene, svekar Vladimir nudio…

Vijesti

Bura oko SMS poruka još uvijek ne prestaje!
Naime medicinska sestra iz Beča, Radmila Matić, koja i dalje uporno tvrdi da su Marjanovići članovi sekte i da je ubijena pjevačica Jelena Marjanović samo njihova žrtva, je nastavila  da i dalje iznosi veoma  šokantne detalje komunikacije s ovom u najmanju ruku čudnom porodicom.

U istom već svima dobro poznatom stiluje Rada nastavila govoreći da je pored Zorana, bila u komunikaciji i sa Vladimirom, svekrom svirepo ubijene pjevačice.

“On nije znao sa kim se dopisuje. Ja sam se istovremeno dopisivala i sa Vladimirom i Zoranom “ govori Rada i još tvrdi je sve to trajalo prije nego što je prepiska sa Zoranom izašla u javnost.

” Prvo sam mu poslala poruku, u kojoj mu izražavam saučešće. On mi je odgovorio i napisao da im je jako teško zbog medijskog linča. Urbzo je počeo da mi šalje poruke erotske sadržine i da mi nudi orgi*e “ tako govori  medicinska sestra iz Beča, dodajući da je iako šokirana ipak nastavila da se dopisuje sa njima kako bi vidjela „dokle su spremni da idu“.

” Na žalost ubrzo je sve izašlo u javnost i svekar Vladimir me blokirao” govori Rada.

Ona ističe da se ne kaje zbog svega što se desilo do sada.

“Sve ovo je dobro jer Marjanoviće izluđuje. Neko će da popusti i istina će izaći na vidjelo” kaže na kraju Radmila Matić.

Dokle će Rada da iznosi svoje konstatacije i koliko zaista ima istine u njima ostaje nam da vidimo.
(Informer.rs)

Podijeli članak: