Duško skočio: Jelena, nećeš dok sam ja živ! Kako zaista izgleda život JK?

Estrada

Gdje god da se pojavi Jelena Karleuša privlači mnogo pažnje. Kako je i ona sama jednom prilikom kazala , njen posao i jeste da bude iluzija i da izgleda kao da živi u bajci. Jelena tvrdi da nikoga ne zanima da li ima slabosti, da li je umorna, bolesna ili nervozna.
“Veoma dobro znam šta i u kom momentu da plasiram, jer znam šta će izazvati efekat, i samo takve stvari i plasiram.

Nepogrešivo znam kako se dira nerv medija i nerv javnosti, pa to i radim jer je i to moj posao. Vrlo sam uspešna u tome, pa čak i neke negativne stvari umem da pretvorim u kvalitetne i dobre. Sve je marketing.

Ja ništa od toga ne shvatam lično. Neke stvari čak i namerno radim da bih imala potrebnu pažnju. Kod mene se stvari ne dešavaju slučajno”, kazala je Jelena u intervjuu koji je dala za magazin Puls pre nekoliko godina.
I baš taj intervju ono je što bi Jeca volela da sakrije od javnosti, pa tako nekoliko godina niko nije saznao kako je protekao taj intervju. U objavljeno izdanju, mnogih stvari nema.

Po svemu sudeći nije sve onako kako izgleda na prvi pogled, a ni Duško nije toliko popustljiv kao što ste mislili
Naime, kako saznajemo od našeg izvora koji je bio na licu mesta, ekipa novinara izmagazina Puls je radila intervju “Na kafi kod” sa Jelenom Karleušom, kod nje kući.
“U to vreme aktuelna je bila priča kako će Jelena i Duško usvojiti dete,”  kada je ona to počela da priča novinarima, Duško je samo uskočio sa izjavom:
“E nećeš dok sam ja živ! Kakvo crno usvajanje?”

Bio je mnogo besan, to je jedina stvar koja ga je baš pogodila, a kao što možete da primetite usvajanje se nikada nije ni dogodilo”, zaključio je. Izgleda da Duško i nije tako popustljiv kao što se to sa strane čini.

piše:espreso.rs

 

Podijeli članak: