“DUŠA ME BOLI” Oglasila se i Sinanova supruga: Beskrajna tegoba, ali i…

Estrada

Mnogo tužno…

Porodica popularnog folk pevača Sinana Sakića danima prolazi kroz veliku  dramu, nakon što se njegovo zdravstveno stanje zakomplikovalo posle operacije žučnih kanala… Sabina Sakić, supruga popularnog pevača, je otkrila u izjavi da je njegovo stanje ozbiljno i da se lekari trenutno bore za njegov život.

Naime, pevaču su pre više od deset dana lekari u Banjaluci ugradili dva stenta kako bi proširili žučne kanale, a operacija je prošla u najboljem redu… Međutim, komplikacije su usledile nakon Sakićevog povratka u Tuzlu, gde je već nekoliko dana na intenzivnoj nezi.

“Duša me boli, u teškom je stanju. Lekari se bore za njegov život, na intenzivnoj je nezi, gde su posete zabranjene. Viđam ga nakratko. Moj Sinan je veliki borac i daće bog da preživi. Molim se stalno “ kazala je Sinanova supruga.

Lekari su Sakiću pre dva meseca dijagnostikovali suženje žučnih kanala, zbog čega je morao na hiruršku intervenciju. Zdravstvene komplikacije usledile su jer Sakićev organizam nije mogao da podnese operaciju. Kako je Sinan već duže imao cirozu jetre, kada se žuč izlila u nju, prouzrokovala je nove probleme… Sada su Sinanu oslabljeni i srce i bubrezi, koji ne rade punim kapacitetom, i opšte stanje ogranizma je vrlo loše.

“Sinanovo stanje je veoma ozbiljno, ali se svi molimo i nadamo da će se izvući. Veliki je borac, pobedio je u težim bitkama, pa će i u ovoj. Sakićeva porodica je uz njega, a Sabina bukvalno ne želi da ode iz bolnice. Iako može da da ga vidi smo nakratko, njoj je važno da stalno bude blizu, jer zna da Sinanu najviše znače njena podrška i blizina. Samo ona zna kako joj je u ovom trenutku”  – kaže izvor blizak bračnom paru.

Inače, Sakić je u posednjih mesec dana imao ozbiljne zdravstvene probleme, zbog kojih je sredinom septembra smešten u Kliniku za interne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli…. Tada su mediji pisali da Sakić ima probleme sa padom imuniteta, srcem i krvnim pritiskom, a da su tegobe nastale usled neurednog života i hroničnog problema s alkoholom.
Trovao sam se alkoholom

Sinan Sakić pre je tri godine otkrio da je ostavio alkohol i da su mu bile potrebne decenije da shvati koliko zlo sam sebi čini.

“Čovek ponekad samom sebi želi zlo! Iako mu je bog dao sve u životu, đavo mu ne da mira. Nisam shvatao da sam sebi veliki neprijatelj, nisam video da sebi činim strašno zlo. Decenijama sam se trovao alkoholom, nesvestan da čovek ne treba da baca i uništava ono što mu je bog dao. Bio sam vrlo mlad, imao sam samo 16 godina kada sam popio prvu čašicu. Mislio sam da to nije ništa i dok sam ukapirao da me je alkohol uzeo pod svoje i da sam na korak do toga da alkohol postane gospodar mog života, prošle su godine. Decenijama sam pio “ kazao  je Sinan u jednom intervjuu.

Srbijadanas

Podijeli članak: